Essence Matt Touch Blush – 20 Berry Me Up!

DSC_1734Eerder schreef ik al over een pretty Essence oogschaduw paletje wat ik in een winactie had gewonnen vanuit Essence zelf. Net als dat paletje zat ook deze pretty blush in dat pakket: de Matt Touch Blush in de kleur 20 Berry Me Up!.

DSC_1735

De blush is zoals de naam al doet vermoeden aan matte blush met een berry achtige roze tint. Hij is echt extreem goed gepigmenteerd and a little goes a very long way. Zelf doop ik heel erg lichtjes mijn kwast in de blush, want ik heb rete snel een clown effect. Goed blenden is belangrijk als je een natuurlijk effect wilt.

Zelf gebruik ik ‘m iets lager dan wat je normaal doet met een blush, niet echt op de appeltjes van je wangen dus maar meer als contour en dan omhoog blenden richting jukbeenderen waar mijn highlighter altijd shined like a diamond ;)

DSC_17361 klein veegje met minimale hoeveelheid product!

DSC_1741 copy smallLekker blenden met deze blush dus als je net als ik een bleekscheetje bent. Natuurlijk kan je ook full on gaan a la pipo de clown als dat je stijl is ;)

De blush kost maar €2,59 (ultra budgetproof) en is in de meeste Essence schappen terug te vinden.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Essence Matt Touch Blush – 20 Berry Me Up!”

    1. Dat is ‘ie zeker :D En je doet er ook nog eens super lang mee omdat je per keer maar zo’n mini beetje nodig hebt :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//