Get To Know Femketje; Maart 2016.

Ola lieve lezers!

March ’16 has been good to me! Het was een drukke maand waarin ik veel gewerkt heb, veel geblogd ook, maar vooral een maand waarin ik me weer wat beter in mijn vel begon te voelen na een hele lange periode. Benieuwd naar al mijn personal foto’s, lees dan snel verder :D

01

Deze maand werd ik verliefd op dit mooie palette en maakte er een ultieme rainbow look mee :D

02Woensdag – eyeliner dag! Bijna elke woensdag deze maand droeg ik op woensdag een winged liner, de ene keer gewoon zwart mat, de andere keer met zilveren glitters.

03Op vrijdag avond 4 maart zat ik met mijn moeder in het theater, Mirusia Louwerse stond op de planning :D

04Beetje met mijn Vice 4 palette spelen en er een 90’s grunge look mee maken a la femketje :3

05Mijn Lizard look :D In love met de lipkleur hierzo!

06Bijna opgemaakte favorieten van de afgelopen weken.

07And again, woensdag – eyeliner dag. Dit keer met ombre glitters in zilver, zoals ik ook in deze look liet zien!

08Review van het Vice 4 palette, echt een pareltje!

09Mijn paarse 90’s grunge look, and the old school choker i loooove <3

10Op deze look kreeg ik echt super lieve comments, het lijkt heel ingewikkeld e.d. maar eigenlijk is dit de meest easy look die iedereen kan maken. De kleuren kun je natuurlijk altijd zelf switchen of aanpassen naar jouw smaak ;)

11Ik begin met de dag meer op mijn moeder te lijken, iedereen roept het al jaren maar ik begin het nu ook echt pas te zien in zowat elke foto die ik schiet.

12

Oh yeashh babeee!

13Op een late donderdag avond na het werk (ik werk bijna elke donderdag tot 9 uur ‘s avonds >.<) wilde ik eigenlijk nog een look schieten, tot ik werd afgeleid door mijn box met eyeliners en andere oogpotloden. Mevrouw-ik-heb-amper-eyeliners… yeah right!

14Voor deze pretty look gebruikte ik een super fijne acne prone skin proof poeder :)

15Okay, kan iemand me even van de grond af schrapen, ik ben verliefd op deze Meeki.me lak!

16En zo is het maar net ;’)

17Ik vroeg aan Roy (de man des huizes) op welke kleur ik mijn volgende look moest baseren. Hij zei rood….. Natuurlijk heb ik met Valentijnsdag al een berg looks gemaakt waar ontzettend veel rood in zat, maar dit keer heb ik het toch weer op een heel andere boeg gegooid :D Deze look komt binnenkort online!

18Bijna een jaar na mijn behandelingen eindelijk weer eens een skin update :3 And it is looking damn GOOOOOOD!

19Het leek me leuk om een favoriete look en fotografie post te delen met jullie van een aantal personal favourites van de afgelopen tijd :)

20Afgelopen zaterdag ging ik met (bijna) al mijn liefste collega’s uit eten. 1 collega kon er jammer genoeg niet bij zijn, i missed you Theo! :D Het was super gezellig en vooral lekker, zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb zelf niet gedronken (ben zowat de bob for life) en ben naderhand niet meer mee uit gegaan. Ik was karig van de hele dag werken en wilde vooral graag op mijn nieuwe bank neerploffen die Roy tijdens mijn werkdag in elkaar had gezet :D

21En dit is ‘m dan, de Florance bank van Pronto Wonen.. Ik werk daar toevallig ook als fulltime baliemedewerker dus ik heb een erg close eye gehouden op de levering hier van ;D Het heeft ongeveer 10/11 weken geduurd en best wel een duit gekost, maar dan heb je ook een gorgeous grote bank, just like we’ve wanted for about 2 years :3 Gelukkig kan ik altijd goed sparen, dus binnen no time had ik het geld bij elkaar gesprokkeld. Ons Zeeuw’n bin zuunig, remember!

23Ook Tjappi is gek op de nieuwe bank, maar hij wil af en toe nog wel eens de asshole uithangen en zijn nagels er in zetten. Snel afleren die handel!

22Ik ben toch wel heel erg into felle lippies aan het raken de laatste tijd. Zeker bij een look als deze met rustige oogmake-up, kan de Etos Candy Crush lipstick niet ontbreken!

24Easter food!

25Ik heb gisteren mijn vaste contract getekend :D

26Een beetje verliefd geworden op deze look :3

Een vrij drukke maand dus met veel foto’s. Met pasen hebben wij het hier rustig gehouden, lekker gegeten ‘s avonds met z’n tweetjes en vooral lekker lang op de bank gehangen. Op 2e pasen moest ik werken, want ja iedereen wil altijd op 2e pasen naar de woonwinkels toe, the horror! :’) Hoe is maart bij jullie verlopen?

femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Get To Know Femketje; Maart 2016.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//