Kruidvat Shoplogje :3

Afgelopen woensdag avond was er weer eens een kruidvat koopavond met wat extra aanbiedingen op o.a. cosmetica. Zelf ging ik meteen vanuit mijn werk om 6 uur richting het kruidvat en scoorde ik wat leuke goodies met de Essence 1+1 actie (en kreeg ik op 3 producten nog 20% extra korting ook).

DSC_9294

De foto was, doordat ik niet al te best licht had ‘s avonds laat, ietsjes
bewogen, dus excuser moi! ;)

Ik scoorde de 4 nieuwe Catrice Viennart LE lakjes en een brightening witte topcoat (die echt super goed bevalt!). Van Essence kocht ik een nieuwe super pretty roze lipstick, een tube lashglue en twee paletjes: All about paradise en All about sunrise. Heb hier echt veel goeds over gehoord, evenals over de lashglue, dus ik ben erg benieuwd. De lipstick heb ik eergisteren al een dag gedragen en ben echt verliefd op die kleur! Hij heet trouwens 07 natural beauty,hij is super draagbaar en girly.

Van alles komt natuurlijk nog een review artikel online ;) Hebben jullie net als ik ook gebruik gemaakt van de extra koopavond?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Kruidvat Shoplogje :3”

  1. Heeey was dat de 1+1actie op alle cosmetica of niet? En was dat in alle filialen?

    1. Nee de actie was alleen op essence en maar tot maximaal 10 producten die koopavond :) geloof wel dat alle filialen open waren!

  2. Oh leuke spulletjes! Ik heb all about sunrise en paradise ook het zijn super fijne oogschaduwkleuren en veel pigment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//