Een Zonnebril In De Winter?!

Laatst kreeg ik een mailtje van CheapAssZonnebrillen.nl of ik niet toevallig een leuke zonnebril wilde uitkiezen en reviewen op femketje.nl. Natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen, zeker niet omdat ik ook gewoon in het najaar een zonnebril met me meedraag, everywhere I go.

DSC_9159 copy small

Nu hoor ik je denken: een zonnebril dragen in de winter, ben je koekoe ofzo? Nopes, in de winter draag ik een zonnebril zelfs nog vaker dan in de zomer. Door de laag hangende zon kan het nog best gevaarlijk zijn om zonder zonnebril op de fiets of in de auto te stappen. Je word zo verblind door dat scherpe felle licht dat een zonnebril echt een must is om ongelukken te voorkomen.

Om er niet helemaal als een weirdo uit te zien met een zonnebril in de winter, kun je maar beter een leuk design kiezen! Ik koos zelf voor de Black Swan Ocean Matte bril, met kleur overlopende glazen van blauw naar geel. Lekker kek, en het montuur komt bijna overeen met de vorm van mijn gewone bril. Er was dus vrijwel geen twijfel mogelijk dat de zonnebril me niet zou staan, aangezien donkere strakke monturen als deze me wel bijna altijd goed staan ;D

DSC_9173 copy small

De kwaliteit van de zonnebril vind ik gezien de lage prijs erg goed! Hij is stevig maar niet zwaar, en ik voel hem helemaal niet op mijn oren en neus zitten wanneer ik hem langere tijd draag. Dat is voor mij een groot pluspunt, zodra ik een zonnebril echt voel zitten gaat het me irriteren en draag ik hem liever niet dan wel. Dat had ik gelukkig helemaal niet met deze bril. De glazen zijn fijn aan mijn ogen, de kleuren lopen erg geleidelijk in elkaar over en de kleuren zijn zacht. En vanzelfsprekend houden ze felle zonnestralen goed tegen! Vanaf de dag dat hij op mijn deurmat viel heb ik hem dan ook standaard in mijn tas zitten.

De prijs van deze bril is echt budgetproof: voor maar 7,95 euro heb je ‘m al in huis! CheapAssZonnebrillen.nl heeft nog meer dames zonnebrillen, kijk gerust even rond op de site. Vaak zijn er ook leuke aanbiedingen in de shop te vinden, zoals 4 brillen voor maar 25 euro.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Een Zonnebril In De Winter?!”

  1. Gave zonnebril! En ook niet duur =) Ik draag ook in de winter een zonnebril met die laagstaande zon :P

  2. Gave bril! Helaas heb ik een bril en moet ik er dus 1 op sterkte hebben, die klopt niet meer… en ja, ik draag dus al jaren geen zonnebril meer, oeps!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//