16 thoughts on “Kruidvat 1+1 Make-up Actie & Action Shoplog April 2012 *filmpje*”

 1. echt leuk! die fruity collection van de essence vind ik zoo leuk maar omdat onze kruidvat klein is krijgt hij die niet :(.
  maar het is toch dat je er 1 gratis bij krijgt en niet dat als je er maar 1 koopt de helft van de prijs moet betalen? sorry dat snapte ik even niet :$

  1. het bedrag wordt verrekend als 50% korting maar dan moet je wel een even aantal producten kopen ^^ dus je heb gelijk hoor, het is eigenlijk gewoon 1+1 gratis maar het wordt bij de kassa gewoon als 50% korting verrekend :3

 2. je hebt echt leuke spullen gekocht. je hebt me op ideeen gebracht.
  je kat in het begin was wel erg schattig en grappig.

 3. Wo wat heb je veel gekocht, echt fijn zo’n actie ga vanmiddag ook is! Maar hoort die nail remover ook bij de actie?

 4. Leuke aankoopjes, ik ben ook geslaagd en heb een paar dingetjes die jij hebt toevallig ook. Die base coat is superfijn, mijn nagellak blijft een week zonder chippen zitten!

 5. Leuke dingetjes! Ga je er ook reviews van schrijven? volgens mij hoorde ik je dat al zeggen in het filmpje (; reviews zou ik heel leuk vinden! :$

 6. Vanmiddag de lokale kruidvat hier ook nog maar binnen gehuppeld en 2 mascaras 2 lippenstifts en dat wimper spul uit de twilight collection gehaald ook een las vegas palletje van catrice,, blijkbaar is de kruidvat daar niet druk bezocht,, 2 van die rekken met afgeprijsde artikelenn uit oude collecties en le’s liggen,, toch fijn =]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//