Catrice Million Styles Effect Topcoat 03 + 04.

Vorige week had ik de eerste twee topcoats al gereviewd, klik HIER voor dat artikel. Vandaag is het de beurt aan de volgende twee (van de 8 in totaal).

03 Miss Money Penny was een topcoat die me eerst niet echt aansprak maar alsnog ben ik erg blij dat ik hem toch heb meegenomen. Deze topcoat viel in het potje een beetje tegen maar over andere lakjes is hij echt prachtig. De lak heeft een sheer bruinkoperige basislak met koper/gouden shimmer in. Op een zwarte lak vind ik deze topcoat het mooist en geeft deze het effect als het Essence Gold Old Buffy lakje van de Vampire’s Love LE.

04 Shake It! Flake It! Is een typische regenboog flakie die iedereen nu wel in zijn stash heeft staan, van welk merk dan ook. Het is de perfecte dupe van de Essence special effect topper 08 night in vegas en van een Golden Rose flakie (ik geloof #14 of #8).

Beide lakjes hebben een fijn kwastje en hebben me best wel op een positieve manier verrast. Natuurlijk had ik al een aantal zelfde soort flakies, ik vind dat je nooit genoeg flakies als deze in je stash kunt hebben! Deze topcoats kosten iets meer dan de normale Catrice lakjes maar met een prijsje van €2,99 per stuk zijn ze alsnog budgetproof.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Catrice Million Styles Effect Topcoat 03 + 04.”

  1. miss money penny vind ik zo leuk!
    in het flesje vond ik er nog neit zo heel veel aan, maar omda tik toch ook de andere 7 kocht (en er een 2 voor €? was) besloot ik hem toch mee te nemen. eenmaal geswatched is het mijn favoriet van alle toppers. ben echt heel blij da tik die toch nog mee genomen heb :)

  2. wow! ik heb zelf deze twee nagellakjes ook, maar ik wist niet dat de miss money pendy zooooo mooio was! hahahaha!

    Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//