Ik Heb Mijn Rijbewijs :D (en meteen een eigen auto!)

Als ik iets doe, doe ik het goed… Dat is mijn motto geweest de afgelopen weken waarin ik mijn spoedcursus ben begonnen voor mij auto rijbewijs. In 30 lessen en van te voren in 1 keer te zijn geslaagd voor mijn theorie examen, heb ik vanochtend om 11.30 de woorden “je bent geslaagd” gehoord! Ik heb alles gewoon in 1 keer gehaald! Het was bikkelen met vallen en opstaan want sommige lessen leek het super te gaan en de keer daarop leek het alsof ik alles weer was vergeten. Gelukkig had ik vandaag alles mee zitten for a change, lekker weer, relaxte examinator en kwam ik mijn eerste (tweedehandse) droomauto tegen voor een mooie prijs binnen mijn al opgespaarde budget. Hij staat gewoon al op mijn oprit, verzekerd en de hele rambam :D

nissan micra

Ik moet alleen nog 1 a 2 nachtjes geduld hebben voor ik er in mag rijden, want mijn rijbewijs is uiterlijk a.s. donderdag pas klaar :3 Maar tot die tijd zit ik lekker de hele tijd naar mijn autootje te kijken als een verliefd meisje.

Femketje finally has freedom!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Ik Heb Mijn Rijbewijs :D (en meteen een eigen auto!)”

 1. Top zeg gefeliciteerd! Is dit jullie eerste auto? Heeft Roy geen rijbewijs? Heerlijk hoor. Onafhankelijk zijn. Have fun. En niet al het mooie eraf kijken! ;-) Xxxx

  1. Haha inderdaad, maar nee dit is mijn 1e auto, en onze 2e zegmaar ;) We hebben ook 2 opritten voor ons huis dus het komt perfect uit!

 2. Van harte gefeliciteerd! Heel stoer dat je ook meteen je eigen auto hebt, superfijn!

 3. Van harte Gefeliciteerd.
  Dat heb je goed gedaan!
  Ik wens je veel veilige kilometers.

 4. Wuuut, ik heb nog nooit gehoord van iemand die alles in 1x haalde :) Gefeliciteerd met je nieuwe auto! Geniet van je mobiele vrijheid.

 5. GEELICITEEEEERD! Verder ben ik enorm jaloers. Heb sinds oktober 2013 mijn rijbewijs, mqqr ik heb nooit meer kunnen rijden :'( Niemand heeft een automaat en kan amper boodschappen betalen, laat staan een auto xd

 6. Gaaf!!!! Gefeliciteerd!!!!! En je auto is super cute!!! Ik hoop zelf volgend jaar te kunnen gaan beginnen aan mijn rijbewijs, want het is echt duur >.<

  1. Ja dat is het zeker! Zelf heb ik het in een paar maandjes bij mekaar gesprokkeld door goed zuinig aan te doen, het scheelt natuurlijk ook als je gewoon fulltime werkt met z’n 2, dan gaat het een stuk sneller!

 7. Zo gaaf, gefeliciteerd! En wat fijn dat je meteen een auto hebt kunnen kopen. :)

  Zelf heb ik alles ook in 1x gehaald en gelijk een auto gekocht, zo fijn als dat allemaal lukt/kan ^^

  Liefs

 8. Jaloers! Was ook in 1 keer geslaagd voor theorie, maar voor praktijk al 4 keer gezakt (faalangstexamen). Ben mijn eigen vijand, want door mijn examen angst maak ik tijdens jet examen steeds de raakte fouten terwijl ik in de lessen de sterren van de hemel rijd.. naja het is je van harte gegunt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//