Catrice Doll’s Collection LE Polishes!

Vorige week had je ze al voorbij kunnen zien komen op mijn IG account, maar ik scoorde een groot deel van de Doll’s Collection LE van Catrice. Zo nam ik naast de 4 lakken ook nog een oogschaduw en liquid liner mee, maar ik ben nog niet zeker of ik die laatste 2 ga reviewen ;) Maar op naar de lakken!

20150403_125102

20150403_150327De eerste lak is meteen mijn favoriet. Laat ik daar maar gewoon mee in huis vallen ;) 01 Droll Like A Doll *beetje vreemde naam voor ons Nederlanders haha :’)*, is een zalmige peachy lak. Hij is lekker creamy en heeft een gorgeous glossy finish en dekt met 2 laagjes. Me likey! Lekker lente achtig en vrolijk.

20150403_15085902 Playing In Lavender Heaven is zoals de naam al verklapt een lavendel paarsig kleurtje. Deze is ietwat sheer maar dekt met 2/3 wat dikkere laagjes. Hij heeft een shimmery en bijna metallic effect, maar wel echt hip and happening deze tijd van het jaar.

20150403_15142403 Hide & Green is een lak die de naam niet echt eer aan doet. Super groen is de lak niet, het is eerder een super vervaagde mintgroen, en op de nagels zie je al bijna helemaal niks meer van dat groene terug. Ook dekt de lak vrij lastig, maar met 3 laagjes heb je bovenstaand effect. Wel lekker draagbaar en natuurlijk! De lak heeft trouwens een blauwige gloed over zich, maar ook deze zie je alleen van heel dichtbij op de nagels terug.

20150403_152611De laatste lak is 04 Be My Porcelain Doll. Een sheer wittige lak met pretty roze parelmoer glans. Deze lak vind ik perfect voor een mooie natuurlijke french manicure, zeker wanneer je langere witte tips hebt als ik, dan is een lak als deze het enige wat je nodig hebt voor een classy nail look :)

Gillend enthousiast ben ik niet over deze collectie, maar ik vind hem ook weer niet verkeerd. Gewoon mooie lakjes voor een zacht en girly uiterlijk op je nagels. De lakken kosten trouwens 2,99 euro en bevatten zoals altijd 10ml lak. Het design van de dop vind ik trouwens wel weer erg leuk, hierdoor zal de collectie zeker wel opvallen in mijn stash en grijp ik er vast stukken sneller naar!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Catrice Doll’s Collection LE Polishes!”

  1. Prachtige lakjes, vooral de eerste! Bij die laatste parelmoer kleur, hoeveel laagjes heb je daar gebruikt?

  2. Niet verschrikkelijk bijzonder inderdaad, al vind ik de eerste wel erg mooi! :D Ook de laatste kan ik wel waarderen, zeker voor een French manicure!

  3. WAUW! Hide & Green is mijn favoriet, wat een unieke kleur. Helemaal door de parelmoerglans die eroverheen zit. So pretty! Jouw nagels ook Fem, too die for!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//