NOTD 5/4; Somewhat Easter-ish :3 *no bunnies or eggs!*

NOTD 5april2015 2

Ik weet niet wat het is, maar pasen is voor mij niet iets wat met eieren en hazen/konijntjes te maken heeft :’) Het is allemaal cute en fun enzo, maar nee…. Pasen heeft voor mij persoonlijk meer met het geloof te maken en dat verhaal, dan een paashaas die eieren verstopt. Vandaar dat ik ook totaal geen zin had om een super cliche pasen nail art te maken met konijntjes, eieren of whatever. Maar gewoon wel lekker paaskleurig met zonnig geel, een pretty lente bloemetje en ofcourse, om het femketje-proof te maken: met holo glitters :D Yeash please! Onderaan de post heb ik ook nog een tussendoor foto geplaatst van de nail art zonder de glitters, mocht je niet zo into glitter zijn als ik ;)

NOTD 5april2015 3Gebruikte producten:
– Essence gel base en topcoat.
– Essence gel polish 28 Hello Sunshine.
China Glaze Techno.
– BPS waterdecal.

NOTD 5april2015

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “NOTD 5/4; Somewhat Easter-ish :3 *no bunnies or eggs!*”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//