New Glasses!

DSC_1500 copy smallNieuwe auto, rijbewijs in de pocket en dan was ook nog mijn nieuwe bril klaar :D

Ben er echt blij mee! Mijn vorige was heel donker met bordeaux rood, zwart en wat zilveren details. Deze is ook vrij donker maar met een pop of colour in een tealblauwe tint. De buitenkant is zoals wel te zien is donkerblauw, maar de binnenkant een cognac achtige bruine kleur. Het was wel weer ff wennen, mijn eerste ritje alleen rijden in mijn auto was al vrij intensief, maar met mijn nieuwe bril en dus ook nieuwe glazen op een andere sterkte dan normaal maakte het extra spannend. Gelukkig leer ik mijn nieuwe race kar al vrij snel kennen en ging alles lekker vlotjes en aardig soepel. En ik heb vrijwel geen hoofdpijn gehad van de andere sterkte van mijn glazen. Ben alleen af en toe een beetje dizzy ^^’

Ik denk dat ik eigenlijk altijd wel mijn bril zou houden, lenzen zijn gewoon niet mijn ding en gelukkig heb ik mijn bril alleen voor in de verte super scherp te zien :)

Dragen jullie eigenlijk een bril/lenzen?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “New Glasses!”

  1. Wauw, heel mooie bril!
    Ik draag nu ook al een jaar m’n bril, zou er niet meer zonder kunnen! Lenzen zijn gewoon ook niks voor mij! Mijn vriend mag zelfs zijn lenzen niet meer dragen, hij kreeg er kleine littekentjes van op z’n ogen..
    Ik ben nu van plan om m’n eerste zonnebril op sterkte aan te schaffen ;-)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//