Home Deco – Vintage Max Factor Wandplaat *Posters.nl*

Een tijdje terug kreeg ik de vraag of ik iets wilde uitproberen van de webshop posters.nl. Ik zag zo snel geen poster die er voor mij echt uit sprong, maar kwam wel op een pagina met wandplaten waaronder deze awesome vintage reclame add wandplaat van Max Factor. Dat was precies in mijn straatje want na een paar weekjes wachten had ik ‘m binnen en werd hij asap in mijn beauty room geplaatst!

20150331_114748

De plaat is vrij groot (50x70cm) maar is verrassend genoeg vrij licht qua gewicht. Wat handig is is dat er op de hoekjes alvast gaatjes geboord zijn zodat je ‘m zo op je muur of deur kunt schroeven. Zelf heb ik ’m op een lijsthouder in mijn beauty room gezet, simpelweg omdat ik hem daar het mooiste vind tussen al mijn andere deco goodies. Zo staat hij ook perfect als achtergrond voor wanneer ik mijn looks shoot.

De metalen plaat is dus vrij licht en dat vind ik zelf wel handig, zo zal het ook makkelijker zijn om de plaat in je eentje op te hangen mocht je alleen zijn. De kwaliteit is echt prima, ook moet ik zeggen dat hij super netjes verpakt zat in plastic en stevig karton waardoor hij perfect en schadeloos is bezorgd. De afbeelding vind ik ook echt geweldig leuk, het doet me heel erg denken aan de tijd waarin mijn moeder is geboren begin jaren 50 maar volgens mij is het zelfs nog ietsjes vroeger zoals half jaren 40. In ieder geval: I love it!

20150331_114805

Een plaat als deze kost 34,95 euro, maar je hebt nog zo veel meer wandplaten en posters in de webshop van verschillende maten en prijzen. Neem zeker eens een kijkje als je nog op zoek bent naar iets leuks voor in je eigen huis of om als cadeau weg te geven. Er is zeker voor ieder wat wils ;)

X femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Home Deco – Vintage Max Factor Wandplaat *Posters.nl*”

  1. Aw, wat een leuke poster zeg! Ik vind vintage items altijd poppig en het doet mij altijd weer aan Marilyn Monroe denken, maar mijn voorkeur gaat uit naar modern. Ja, ik ben er zo eentje, lekker strak, wit, ziekenhuisgevoel to the max, haha! Het past mooi in je beautyroom gurl, beetje The Balm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//