4X Evarita Handmade Natural Soap.

De laatste tijd krijg ik veel leuke mailtjes van bedrijven die producten maken waar ik echt 100% achter sta. Zo ook van de shop Evarita, welke handgemaakte natuurlijke zepen maakt die nog prettig zijn voor je huid ook! Ik mocht 4 verschillende soorten kiezen om te testen dus here we go!

20150331_134034

Ik koos voor Grapefruit, Houtskool, Tea Tree en Cranberry. De grapefruit is qua geur echt mijn favoriet, echt lekker fruitig en fris! De houtskool heeft een typisch zeepgeurtje wat me doet denken aan de geur van Dille & Kamille winkeltjes, vind het lastig te beschrijven maar het lijkt me een beetje kruidig maar toch licht. Tea tree heb ik gekozen voor mijn acne gevoelige huid op mijn rug en gezicht, en ruikt ook echt zoals alle tea tree producten ruiken. Een sterke geur waar je even aan moet wennen maar ik vind het zeker niet stinken. De Cranberry zeep ruikt wat zwaarder en dieper dan de grapefruit variant, wat kruidiger en minder fruitig dan verwacht, maar zeker erg lekker.

Zelf heb ik alle zeepjes in de badkamer liggen en daar ook uitgetest, ze wegen fullsize allemaal ongeveer 130 gram en kosten 6 euro per stuk. Nu heb ik halve zeepjes mogen ontvangen maar ze gaan echt lang mee! Veel langer dan een regulier stuk zeep uit de supermarkt of drogist. Ook heb ik het idee dat de 100% natuurlijke oliën en andere ingredienten een stuk zachter zijn voor mijn huid maar die wel goed en grondig reinigen.

2 hele grote duimen omhoog voor deze lovely webshop en haar zepen! Neem zeker eens een kijkje mocht je net als ik steeds wat meer into de natuurlijke producten raakt, of wanneer je een leuk cadeautje zoekt :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “4X Evarita Handmade Natural Soap.”

  1. You had me at ‘handmade’ en ‘natural’. Mocht het tijd worden om mijn eigen zeep te kopen, neem ik zeker een kijkje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//