My First Misa Polish – Dazzling Red.

Rood is een kleur die ik echt prachtig op de nagels vind, maar welke ik soms niet durf te gebruiken met als reden dat ze niet snel dekkend te krijgen zijn en dat ze je nagels gruwelijk kunnen stainen. Gelukkig heb ik daar wat truukjes voor zoals een goed dekkende witte basecoat van Catrice. Zo kreeg ik laatst dit rode Misa lakje opgestuurd van NailPaintLove.nl in de kleur Dazzling Red.

20150320_170832

Ik moet zeggen dat ik al veel goeds over het merk Misa gehoord heb, maar er nooit eerder een lak van in mijn stash heb gehad. Leuk om meteen 2 vliegen in 1 klap te slaan, want zo test ik een nieuw merk, en ook nog eens een kans om een mooie klassieke rode tint te hebben die voldoet aan mijn (vrij hoge) eisen.

20150321_083553

De lak is zoals wel te zien is een creamy classy rood. Ik zou deze lak matchen met een 50’s pin up look met even rode lippen en een zwarte winged liner. De lak dekt met 2 dunne laagjes en droogt ook vrij vlot. Me likey a lot! Het kwastje werkt prima, maar is vrij smal wat wel weer handig is voor mijn smalle pink nagel. Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over de lak en het merk! Benieuwd naar alle andere Misa kleurtjes, bekijk dan zeker NailPaintLove.nl eventjes :3

De lak bevat 15ml lak en kost in de webshop 5,95 euro. Een koopje voor zo’n royale lak!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “My First Misa Polish – Dazzling Red.”

  1. Meestal vind ik dat rode nagellak niet echt een heel mooie kleur is, maar deze ziet er wel erg mooi uit! Ik zou hem ook wil willen hebben :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//