Home Deco Inspiration – Xmas Time!

Ola lieve lezers!

Vorige week kwam mijn massive xmas deco haul online en daarin beloofde ik jullie later te laten zien hoe ik alles heb verwerkt in mijn woonkamer. Bij deze dus een persoonlijk inspiratie artikeltje, direct vanuit huize femketje.

20141121_160420

Deze xmas hanger hangt precies boven onze tv. De kleine hart en ster ornamentjes heb ik er zelf nog aan gehangen, daar was hij uiteindelijk ook voor bedoeld. Een ander leuk idee is om er lintjes aan te hangen, met daaraan de kerstkaartjes die je van vrienden en familie hebt gekregen.

20141121_162704Omdat wij zelf geen (echte) boom zetten dit jaar heb ik gekozen voor een schattig wit nepboompje en een tekst-boom. Versier het met ballen en ornamentjes in de kleur naar jouw keuze en klaar! Uiteindelijk heb ik voor het tekst-boompje later nog een paar losse grote kerstballen gelegd, deze had ik nog over en vond het wel cute staan zo los er bij.

20141121_162715Uiltjes op de deur van de trapkast. De uiltjes had ik vorig jaar of dat jaar er voor al gekocht maar moet ze ergens hoog neerzetten i.v.m. de katten. De uiltjes zijn gemaakt met veertjes en dus totaal in gevaar door de katten. In die kast (letterlijk onder de trap) staat trouwens alle tv apperatuur, ps3, decoder en noem maar op. Roy haat kabels in de woonkamer dus daar ligt heel die kast mee vol.

20141121_173317Op ons super kleine glazen salontafeltje heb ik een vaas gevuld met zilveren slingers en echte glazen kerstballen. Met on top nog een schattig sterretje gemaakt van belltjes en ijzerdraad. Wat kerstige kaarshoudertjes er bij en aansteken maar.

20141123_142305De trap is in onze woonkamer en oh my lord, waar heb ik een hekel aan die oranje terracotta kleur (we doen echt muur voor muur opnieuw strippen en behangen/verven en deze is als volgende aan de beurt begin volgend jaar), om de trap toch ook een beetje op te pimpen heb ik simpelweg slingers, ballen en lampjes (op batterijen) er omheen gedraaid.

20141123_142313De deur van de gang naar de woonkamer, deze vond ik ook wat kaal dus hing ik er een grote ster met xmas teksten op, met nog wat glitterige rode ballen en een rendier ornamentje.

20141123_142318

Ook onze keuken is in de woonkamer, yes.. onze woonkamer is enorm groot. Aan de verlaging van het plafond in de keuken hing altijd al deze massive grote bamboestok. Er zaten al super veel spijkertjes in dus ik kon zo met 3 minuutjes de lampjes en de ballen ophangen. Eventueel zou ik er ook nog slingers in kunnen verwerken, maar ik had er maar 4 meegenomen en allemaal gebruikt voor de trap.

Zijn jullie al helemaal kerst-proof?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Home Deco Inspiration – Xmas Time!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//