ELF – Brightening Eye Color Luxe (Mini Quad).

ELF is denk ik qua kosten het meest budgetproof merk ever. Daarnaast is het kwalitatief gezien ook 9 van de 10 keer een goede deal! Een hele tijd geleden kreeg ik bij een winactie dit kleine paletje als extra’tje opgestuurd. En oh my doodles, wat ben ik hier blij mee want het zijn de meest perfecte najaarskleurtjes voor een daily (maar ook voor een vampy smokey) look.

DSC_7839

DSC_7840

Het paletje kost in de online shop van ELF maar 1 euro. Sound the budget-proof alarm everyone!

De naam van dit paletje is Luxe, en een luxe is hij zeker al geweest voor mij dit najaar. Gorgeous najaarkleurtjes zoals een lichte gouden tint, een burgundy kleur en twee bruinige tinten maken dit paletje een must have voor de herfst en winter. Je kunt een look zo opvallend smokey of juist zo ingetogen maken als je zelf wilt. Aan de pigmentatie zal het zeker niet liggen want ook deze is super nice en goed qua kleur en het opbouwen er van. De kleuren zijn zacht, blenden fijn in elkaar en in de huid en blijven ook aardig goed zitten, helemaal wanneer je een goede primer of basis gebruikt.

DSC_7842

DSC_8604 copy cropped smallIn de look van de FOTD post hierboven had ik het paletje al een keer gebruik om de hele ooglook te creëren :)

Ik moet zeggen dat het enige nadeel aan het paletje is dat hij zo klein is dus je soms wat lastig moet doen om je kwast goed in de pans te krijgen. Maar wat dat betreft is hij ook weer erg ideaal om mee te nemen op vakantie, of om gewoon in je tas te gooien voor naar je school of werk. Me likey!

En dat alles, zo klein maar fijn, kost je maar een euro.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “ELF – Brightening Eye Color Luxe (Mini Quad).”

  1. Mooi palette zeg, gave kleurtjes ook! Wel jammer dat ‘ie zo klein is, maar het is inderdaad wel makkelijk om mee te nemen op reis.

  2. Mooie quad, ik heb er zelf eentje in een andere kleur en het pigment is ook echt heel goed. ELF is inderdaad een fijn merk!

  3. Mooie kleuren, ELF vind ik echt een goed merk, is fijn als ze het ook bij een drogist zouden verkopen, want die verzendkosten zijn vaak wel duur.

    1. Nee inderdaad! Ik wacht altijd tot er een kortingscode komt waarbij de verzending gratis of een euro is, dan is het nog wel te doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//