Ciaté – Beach Hut + Kitten Heels + Island Hopping.

Vandaag niet 1, niet 2 maar zelfs 3 lakjes van Ciaté die ik in 1 artikel review. Beach Hut, Kitten Heels en Island Hopping komen aan bod in deze post.

DSC_9062

Beach Hut is een goudgele oranje shimmery tint, lekker herfstig en dekt met 2 laagjes. Shimmer overload, dat wel. En dat is iets waar je van moet houden. Natuurlijk kun je hem ook sheer aanbrengen over een andere lak. Denk zomaar dat die dan ook erg mooi zal zijn over een zwarte basiskleur.

DSC_9059Kitten Heels, wat een leuke naam trouwens, is een semi creamy klassiek rode lak met pretty shimmer in. Deze lak dekt goed met 2 a 3 laagjes. Op de swatch hierboven had ik 2 dunne laagjes aangebracht, maar schijnen mijn tips nog een beetje door. Een erg mooie lak om met kerst te dragen.

DSC_9060Island Hopping is echt een herfst feestje op je nagels. Diep oranje met geelgouden shimmer, net alsof je naar de bladeren aan de bomen kijkt die verkleuren in de herfst. Ook deze is erg shimmery maar dekt wel perfect met 2 dunne laagjes. Deze lak is ook Koningsdag-proof en makkelijk te dragen tijdens een EK of WK!

Ciaté lakjes kosten normaal gesproken zo rond de 10 euro per stuk. Zelf heb ik er een hele berg gescoord tijdens een big bazar actie van 3 potjes voor een tientje. De houdbaarheid van de lakken is erg goed, zelfs zonder extra topcoat hielden ze het bij mij een dag of 4 goed uit. En dat terwijl ik alleen maar met mijn handen werk!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Ciaté – Beach Hut + Kitten Heels + Island Hopping.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//