Home Deco Haul!

Ik werk nu alweer bijna 3 maanden bij mijn (nu niet meer zo nieuwe) werk in een meubel en home deco zaak als baliemedewerker. Mijn werk is super divers, van het adviseren van mensen over accessoires, tot styling van showrooms en het simpelweg afspraken inplannen voor mensen en hun bestellingen. Ik hang dus veel aan de telefoon, heb veel face to face contact met klanten en hang rond tussen de leuke home deco accessoires. Dat betekent dat ik ook veel nieuwe accessoires moet uitpakken en een plekje moet geven in de winkel, en dan kom je wel eens dingen tegen die je zo leuk vind dat je ze voor je eigen interieur mee naar huis neemt. Afgelopen maandag was het zo ver. Ik ging naar huis met een tas vol accessoires die ik al langere tijd op het oog had.

DSC_9096

DSC_9099DSC_9105

In totaal scoorde ik 4 glazen deco vaasjes/flesjes in 2 kleuren en 2 verschillende maten. Ik vind het leuk om die van kleur en grootte af te wisselen en leuk neer te zetten op de koffietafel, of met z’n allen bij elkaar op de eettafel. Deze vaasjes varieerden van prijs van 2,50 (klein) tot 4,95 (groot). Ook kocht ik een super leuk kaarsje in glas, met daarop een uil voor 2,99. Ik ben echt gek op uiltjes accessoires in het najaar! Zodra de kaars opgebrand is kan ik er altijd nog andere waxinekaarsjes in doen. Als laatste kocht ik nog een paar setjes nep bloemetjes; orchideeën in een witte kleur voor 1,50, en twee stelen met vintage blauwe hortensia’tjes (2,75 per stuk). Deze zijn pretty om met de vaasjes te combineren, maar ook leuk om af en toe in productfoto’s te verwerken ;) Zo zie je maar weer: the mind is always on the blog!

DSC_9100

DSC_9108

Wat was jullie laatste home deco aankoop?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Home Deco Haul!”

  1. Wat goed geslaagd! :-D Leuke vaasjes. Heb zelf ook een orchidee, al jaren. Nog eventjes en hij staat weer in bloei, zo mooi! En zo’n makkelijke plant ook. Dus je zou ook vast en zeker een echte kunnen kopen haha!

  2. Wat een leuke spulletjes! Echt stuk voor stuk dingen die ik ook zou kunnen komen. Dat waxinelichtje met het uiltje is super schattig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//