Mijn Nieuwe Liefde – Turquoise Liu Jo Bag.

Al tijden ben ik op zoek naar een tas om mijn oude vertrouwde en super goedkope neon roze H&M tas in te wisselen. Mijn oude tas valt bijna uit elkaar van ellende en hij is toe aan pensioen. Toch ben ik qua tassen een lastig mens. Ik heb niet zo veel met tassen en vind ze vaak te groot, te klein, geen mooie kleur, of te simpel. Maar laatst kreeg ik een mailtje van Vimodos met de vraag of ik een tas uit hun assortiment wilde kiezen. Perfecte timing!

DSC_9070

De uitverkoren tas is een turquoise lakleren tas van Liu Jo. Wat een beauty! :D
De tas is groot, maar dan ook echt veel groter dan wat ik normaal kies. Maar soms moet je uit je comfort zone stappen. Hieronder wat korte info wat Vimodos zelf over de tas zegt:

Liu Jo bag teresa verticale pastel turquoise

Deze tas is van het merk Liu Jo en is turqouise van kleur. De tas is lak en aan de voorkant bewerkt met de merknaam. Het item is voorzien van twee hengelsels en twee ritssluitingen. Het ene vak is voorzien van twee kleine binnenvakjes en het andere vak heeft aan de binnekant een vak met ritssluiting.

  • Specifieke kleur: pastel turquoise
  • Afmetingen: 35cm x 34cm, hengels: 18cm
  • Beschrijving materiaal: 100% polyester, 70% polyester en 30% katoen, coating: 100% polyvinylchloride

DSC_9074

De tas bevat dus meerdere vakken en dat is iets wat ik wel erg fijn vind. Normaal gesproken is mijn tas 1 groot gapend gat vol met alles wat ik allemaal mee zeul, en nu is het een stuk overzichtelijker en makkelijker in gebruik. De tas is aan de buitenkant van nep lak leer en de binnenkant is gewoon van textiel. De tas is stevig maar niet zwaar en heeft nog een schattig charm armbandje die je van de tas af kunt halen.

De tas is makkelijk te combineren bij verschillende stijlen. Van schattige jurkjes en cocktailjurken tot de tas dragen bij een nieuwe winterjas die ik ook nog steeds zoek, I will make it work! Ook voor de komende feestdagen vind ik het een leuke opvallende tas, niet echt iets wat je snel zult zien op een kerst- of oudejaars feestje. En het leuke is dat de tas in andere seizoenen ook gewoon makkelijk te gebruiken is. Een vrolijke turquoise kleur kan altijd. Wat ook nice is, is dat de tas op dit moment in prijs verlaagd is. Hij kost nu nog 63,47 euro i.p.v. 126,95 euro. 

DSC_9076

Ga jij ook wel eens tegen de regels in door een kleur te mengen in je outfit die eigenlijk niet voor dat seizoen bedoeld is, of ben ik de enige die zo rebels is qua fashion dat ik alle regels wat dat betreft aan mijn laars lap?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Mijn Nieuwe Liefde – Turquoise Liu Jo Bag.”

  1. Geen kleur tas die ik zou kopen, maar vind hem wel erg mooi ! Kwa kleur kijk ik eigenlijk niet naar het seizoen, ik draag kleuren wanneer ik dat wil.

  2. Jij bent echt niet de enige hoor die zo rebels is… Mijn tas van dit moment is turquoise met roze. Maar ook ik ben echt opzoek naar een nieuwe tas. Vind het jammer dat hier geen lang hengsel bij zit om hem over je schouder te dragen. Maar hij is zeker chique

    1. Ja dat is inderdaad het enige wat ik ook mis aan deze tas. Maar vond ‘m te mooi om hem alleen voor die reden niet te kiezen :D

  3. Oehhh love Liu Jo! Prachtige tas, echt een gaaf kleurtje! Ik houd me niet echt aan de kleurcodes (ook niet van het seizoen), draag wanneer ik wil en wat ik wil :D

  4. Wat een mooie tas en wat een handig model. De kleur vind ik een beetje te fel, maar wat lijkt me dit een heerlijke tas.

  5. Wat een super gave tas!!! Alleen jammer van de prijs haha. Maar toch scheelt het nog veel. Ik ben zelf helemaal gek van tassen en heb ze in allerlei soorten kleuren en modellen =) Meestal pas ik het wel aan op mijn outfit. Maar soms ga ik ook tegen de regels in :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//