Modieuze Kleding In Herfsttinten.

De temperatuur zakt, blaadjes verkleuren en kastanjes liggen overal behalve in de bomen. Het is najaar! Je kunt natuurlijk helemaal niet van de kou houden, maar het is wel hét moment om eens massaal nieuwe kleding in te slaan. Want met een korte broek of T-shirtje blijven we in de winter niet warm. Een goed excuus dus om binnenkort lekker een dagje met een paar vriendinnen te shoppen en wat geld uit te geven. Daarmee help je de economie ook nog eens een handje.

winter

Wat voor kleding
Waarschijnlijk heb je hem al in de winkel zien hangen: het houthakkersshirt. Een klassieker onder de dameskleding. Die komt namelijk altijd wel weer terug. Met de tijdloze uitstraling kun je er echt alles mee: gewoon zo dragen, de mouwen opstropen en een groot, leren horloge omdoen, een lang vest eroverheen dragen of wat nu de trend is: om je middel knopen. Combineer dat met een chino in een neutrale kleur of ga juist voor een donkerrode broek als donkerrood in je houthakkershirt voorkomt. Draag daar bruine of oranje leren laarzen onder (afhankelijk van je kleur broek) om het klassieke effect te behouden en geef je nieuwe iPhone dezelfde look. Met een bruinleren HTC Desire 510 hoesje of oranje iPhone 6 Plus-case laat je zien dat je over je outfit hebt nagedacht en is je complete outfit in herfstkleuren.

Iets anders dat we dit najaar veel zien zijn wollige warme kledingstukken. Kijk bijvoorbeeld eens naar een extralange wollen trui. Daarin kun je heerlijk warm op de bank hangen onder het genot van een kopje thee met natuurlijk de open haard aan. Een warm vest is ook leuk. Daar kun je je nieuwe houthakkersshirt onder dragen. Een wollen giletje staat er ook heel leuk bij.

Warme oren
Oren zijn uiterst gevoelig voor kou, regen, sneeuw en hagel. Herinner je je nog die flinke hagelbui en hoe die harde hagelstenen tegen je oren kwamen? Zowel tegen de kou als tegen hagel is het fijn om je oren goed te beschermen met een winterhoofdband of oorwarmers. Beide kun je in leuke vormen en kleuren krijgen. Denk hierbij aan een gebreide haarband, een leren of juist een sportieve. Bij de oorwarmers is de fluffy variant heel populair.

Out of money
Natuurlijk zijn zulke tips voor herfstkleding leuk, maar als je geen geld hebt kun je er niks mee, zou je zeggen. Toch zijn er mogelijkheden! Vraag eens aan je oma of ze een trui voor je wil breien. Dan hoef je alleen voor de wol te betalen. Als je echt niks hebt, maar toch graag zo’n trui wil, kun je het altijd nog alvast voor je verjaardag vragen. Dan kost het je helemaal niets.

Ook heel leuk en lekker goedkoop is zelf kleding maken. Dat klinkt misschien heel oubollig en stoffig maar steeds meer meiden doen het. Het leuke ervan is ook: je kleding is uniek! Kijk eens op Naaipatronen.nl voor goedkope patronen, zoek op de markt naar een stofje die jij leuk vindt en naaien maar! Binnenkort heb jij een heel vet winterjurkje klaar! Vraag, als je niet weet hoe het moet, of je moeder of oma wil helpen. Houd wel je smartphone erbij, zodat je het eindresultaat kunt zien en je weet of je de goede kant opgaat. Met een ruim Motorola Moto G 2014 hoesje kun je zowel je toestel als je naaibenodigdheden kwijt. Zo houd je alles bij elkaar en raak je niets kwijt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met N. Janssen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Modieuze Kleding In Herfsttinten.”

  1. Ik zit al een tijdje te denken om zelf een naaimachine te kopen en zo leuke dingen te maken. Voor de aanstaande baby’s maar ook voor mezelf en decoratie etc …. Hoesjes voor mijn telefoon zijn er niet zo heel veel te vinden helaas. ( THL T100 ) maar goed daar maak ik me ook niet zo druk om.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//