Hema Long Lasting Polish #803.

Hema heeft haar nagellak assortiment goed onder handen genomen want oh my doodles, het is een walhalla voor een nagellak addict als ik! In september kreeg ik van mijn lieve C&A collega’s een enorm afscheids-nagellakpakket waar o.a. ook dit knalroze hema lakje zat in de kleur #803.

DSC_4839 copy

Nagellak en dan ook nog eens in zo’n knallende kleur wat mijn naam gewoon schreeuwt, het kon niet anders dan dat ik van dit lakje zou gaan houden. De lak is lekker girly, creamy en shimmervrij en dekt met zo’n 2 a 3 dunne laagjes.

DSC_4836 copy

De lak droogt trouwens ook redelijk vlot, zeker wanneer je zoals ik met dunne laagjes lakt. De lak bevat 11ml lak en kost 2,50 per potje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

31 thoughts on “Hema Long Lasting Polish #803.”

  1. Wat een mooi kleurtje weer! :) Ik vind de lakjes van de Hema altijd superfijn, zeker voor de prijs! X

  2. Ultra girly maar toch nog vampy vindik met dat het wat donkerder is! Pretty! Doet me denken aan een van mn favo lakjes vroeger.

  3. Deze is echt super mooi! Maar niet echt iets meer voor richting de winter toch? Of ligt dat aan mij :$

    Keep going x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//