FOTD 14/11; Arabian Nights.

fotd femketjeNL

Vandaag een FOTD die ik, heel blond en lame, gewoon vergeten ben te posten in alle drukte de laatste paar weken >.< Aangezien ik nog geen tijd heb gehad om tussen het werken door en de verhuizing een moment te gaan zitten en een look te maken, leek het me een goed idee deze week en volgende week een vergeten FOTD online te zetten :3

Gebruikte producten:
– Max Factor face finity foundation.
– Essence setting powder.
– Hema blush *kerst collectie 2011/2012*
– Sleek sparkle 2 palette.
– Rimmel sexy curves mascara.
– Anastasia matte highlighter.
– Vaseline aloe vera lipbalm.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “FOTD 14/11; Arabian Nights.”

  1. Wauw dit ziet er echt gaaf uit voor naar een feestje o.i.d! Altijd als ik van die mooie ooglooks zie denk ik; waaaaaarom lukt mij dat nou nooit haha!

    veel liefs, Rosie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//