Vaseline Spray & Go – Essential Moisture.

Laatst had ik bij Kelly 3 super fijne Vaseline Spray & Go bodylotions gewonnen en vandaag in dit artikel review ik de eerste variant in gele flacon: Essential Moisture.

DSC_4955 copy 2

Ik moet zeggen dat ik ten eerste erg gek ben op de geur van deze spray & go lotion. Lekker fris en schoon! Vaseline beloofd met deze spray & go lotions dat het snel werkt en dus ook super snel intrekt zodat je asap je kleding aan kunt doen na het douchen. Ik vind dat het snel intrekt, maar zo ontzettend snel als in het reclame spotje is wel erg overdreven. Natuurlijk trekt het door de vloeibare formule wat sneller in dat een bodybutter of dikke lotion, maar ik had toch zeker wel een aantal minuten nodig voordat ik in mijn outfit kon schieten. Gelukkig geeft deze lotion geen vlekken als je toch iets te snel je kleding aan doet, dat is wel weer een pluspunt!

Wanneer je wat meer tijd in de ochtend hebt dan ik is het wel een ideaal concept wat ook prima werkt en lekker ruikt. De lotion voedde mijn huid wel aardig goed maar vergeleken bij een voedende bodybutter viel het wel weer mee. Ik ben vooral gek op de geur en het feit dat het aardig snel werkt en uit te smeren is, voor een echt voedende lotion of creme pak ik liever naar iets anders. De prijs valt overigens goed mee, voor een flacon betaal je 6,89 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Vaseline Spray & Go – Essential Moisture.”

  1. Ik heb hem net gekocht voor 3,00 euro bij de DA met een kortingsbon die deze week bij de reclame zat, tip voor de liefhebbers? Geldig t/m 17 november mits je dus zo’n bon hebt, scheelt toch heel wat op de originele prijs.

  2. Deze lijkt me echt ideaal voor in de ochtend! Ik ga ze toch maar eens aanschaffen.. en dan liefst alle 3 dat ik kan afwisselen :P

  3. Alhoewel ik normaal een fan ben van chocolade vond ik die geur van cacao toch net iets te. Ze zijn wel fijn in gebruik.

  4. Hij lijkt me erg fijn, ik ben er benieuwd naar, maar wel een klein beetje aan de dure kant vind ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//