Wishlist – China Glaze Holiglaze Collection!

Als meisje mag je dromen. Ik droom de laatste tijd vooral van mooie nieuwe nagellak collecties aangezien ik echt maanden lang geen enkele collectie mocht scoren door mijn massive no-buy voor de verhuizing. Een kerstcollectie die hoog op mijn lijstje staat is onderstaande; de 2013 kerstcollectie van China Glaze, Holiglaze!

CHINAGLAZE-HAPPYHOLIGLAZE-2013(afbeeldingsbron)

Heel misschien ga ik deze collectie eind van de maand scoren, en anders wacht ik nog een extra maandje met de hoop dat hij nog wat in prijs daalt :3 *excited!*

Wat staat er op dit moment hoog op jullie wishlist?

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Wishlist – China Glaze Holiglaze Collection!”

  1. Santa Red My List lijkt me prachtig en ik heb There’s Snow One Like You gegoogled, wat een grappig effect!

  2. Ik heb Just be-claws en So blue without you, dekken allebei na twee laagjes en zo GAAF :-) Het is geen standaard feestdagencollectie, maar vind ‘m echt pretty en wil zeker ook nog een van de microglitters hebben, ik denk de groene!

  3. Ik heb meer een creatieve wishlist, voor mijn DIY’s. Qua make-up wil ik graag nog een goede dottingtool voor nailarts. En ik wil graag nieuwe parfum hebben, want er zijn er weer een paar opgegaan;) En mijn grootste wens is opnieuw designeritems scoren voor een prikkie. Ik mag van mezelf even geen nagellak meer kopen;) Snap wel waarom je ze wilt hebben! Welk lakje vind je het mooist?

  4. Ik ben benieuwd hoe die witte texture lak er uit ziet op de nagels. Maar vooral de glitternagellakjes zien er mooi uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//