Dr. Van Der Hoog – Tipsy Tequila Sunrise Masker.

Een tijdje terug had ik wat erg fijne Dr. van der Hoog maskertjes gewonnen bij Joyce. Net voor de verhuizing had ik de eerste uitgeprobeerd, namelijk de Tipsy Tequila Sunrise masker. In dit vrijwel fotoloze artikel mijn bevindingen van het masker ^^

DSC_4952 copyOkay, okay, toch een foto’tje van het halve masker. Dit maskertje zijn namelijk twee maskertjes in 1 verpakking, erg handig en leuk om eens samen met een vriendin te proberen!

Het masker zelf vond ik wel erg lekker ruiken en vooral lekker verkoelend op de huid. Mijn huid is de laatste tijd weer erg ontrustig en een beetje ontstekingsgevoelig, dit maskertje kon mijn huid een goede opkikker geven en lekker verfrissen. En, heeft dit masker zijn beloftes waargemaakt?: Ik moet zeggen van wel. Nadat ik het masker zo’n 20 minuutjes had laten zitten voelde mijn huid schoon, fris maar niet uitgedroogd. Super verzorgend is het niet, maar het is een prima masker om zo af en toe ff tussendoor op te smeren.

tipsy_tequila_sunrise

Zelf vergeet ik mezelf nog wel eens te verwennen met een gezichtsmasker. Ik moet zeggen dat deze kant en klare maskertjes wel erg goed van pas komen in mijn drukke werkschema! Het maskertje (of eigenlijk twee maskertjes) kost 1,79 en bevat meer dan genoeg voor 2 keer een royale hoeveelheid masker.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Dr. Van Der Hoog – Tipsy Tequila Sunrise Masker.”

  1. Haha ik vind de verpakking er al heel leuk uitzien al vergeet ik vaak maskertjes op te doen, het is wel heel erg lekker! Wat grappig ook dat het twee maskertjes zijn!! :) X

  2. Ugh mijn huid is ook ontstekingsgevoelig op het moment :s so vervelend… seizoen misschien. Or awesome mother nature and her hormones!!

  3. Leuke verpakking inderdaad, maar for some reason vertrouw ik beauty producten met een professionele verpakking altijd iets meer. Slaat natuurlijk nergens op, wil deze best eens proberenq

  4. Ik had deze in een paarse versie, zo’n masker die je er af kunt halen als het droog is. Die is erg fijn. En niet duur =) Deze ook maar eens proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//