Hema Long Lasting Nailpolish #826

Hema lakjes en andere make-up maken volgens mij een enorme comeback. Waar ik het vroeger een muffig oud vrouwtjes merk vond met crappy kwaliteit, zie ik steeds meer mooie opvallende lakjes in het schap staan waarvan ik over de kwaliteit wel naar huis kan schrijven.

Volgens mij heb ik dit lakje nog in dat amazing nagellak pakket gekregen van mijn lieve C&A crew vriendinnetjes in september vorig jaar en door de verhuizing en alle andere dingen tussendoor is het lakje een beetje achteraan in mijn stash verdwenen. Toch moest en zou ik dit lakje nog reviewen want hij is te pretty om te negeren.

DSC_5397 copy

#826 is onderdeel van de long lasting lakjes lijn waarvan Hema echt een enorm scala aan kleuren heeft. Deze is super mooi fuchsia roze met prachtige shimmers. Echt een femketje-lakje dus! De lak dekt met 2 dunne laagjes en droogt redelijk snel.

Hij kost 2,50 voor 11ml, super budget en zeker een aanrader als je net als ik een roze-liefhebber bent.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

20 thoughts on “Hema Long Lasting Nailpolish #826”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//