Last Minute Shopping Tip: Catrice Prime & Fine Highlighting Powder.

Anderhalve week geleden was ik bij het Kruidvat en waren de oudere Catrice goodies alweer afgeprijsd. Ik zag de allerlaatste Prime & Fine highlighing powder liggen en besloot hem gewoon mee te nemen. Ik had deze trouwens nog nooit eerder gekocht maar kon me wel wat aardig positieve reviews op andere blogs herinneren toen deze highlighter net te krijgen was voor de originele prijs van 4,49.

DSC_5734copy DSC_5736copyDe highlighter heeft de naam Fairy Dust en ik moet zeggen dat het zijn naam wel waar maakt. Het is geen super opzichtige glitterige highlight maar gewoon een fijn licht shimmery poedertje, perfect voor een alledaagse en vooral draagbare look. Hij is zelfs nog lichter dan mijn al ultra bleke huid dus ook voor de meest witte sneeuwwitjes onder ons zal hij nog highlighten.

DSC_5737copy DSC_5738copy

Ik vind het eigenlijk wel jammer dat deze uit het assortiment gaat want het is een echte beauty. Maar ik weet zeker dat Catrice met nog veel mooiere producten op de proppen komt in het vernieuwde assortiment. BInnenkort zal ik een FOTD maken waarbij ik de highlighter gebruik om het product in actie te laten zien.

Zelf scoorde ik deze highlighter voor een cheap ass prijsje van 2,20. Wil jij ‘m ook nog scoren? Ren dan naar het Kruidvat want op is 100% op!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Last Minute Shopping Tip: Catrice Prime & Fine Highlighting Powder.”

  1. Ow wauw wat een beauty jammer dat die weg gaat. Heb nu namelijk een periode dat ik niks mag kopen van mezelf :(

  2. Deze is zo mooi! Ik heb hem ook, alleen gekocht bij een 1+1 actie, maar nog altijd die bijna 5 eurootjes waard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//