WINACTIE: 88 Matte Palette! CLOSED/GESLOTEN!!

Ola lieve lezers,

Het werd weer eens tijd om een nieuwe winactie te starten en dit keer geef ik een awesome mooi en brand new 88 matte palette weg!

winactie

Wat MOET je doen om kans te maken op dit awesome 88 matte palette?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een awesome 88 matte palette! Voor alle info http://femketje.nl/?p=8215 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 26 januari t/m 16 februari 2014. In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

92 thoughts on “WINACTIE: 88 Matte Palette! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Leuke winactie! Ik doe graag mee (: Ik volg je op bloglovin en het het artikel geliked!

 2. Ik heb meegedaan!
  Ik heb alles gedaan, behalve “Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.”
  Je vindt me als Jolien Beeckman of Pablien.

 3. Leuk !! Ik doe mee, ik heb de normale stappen gedaan en als extra stap volg ik je op Twitter (femlovesjelle), facebook (Femke Nieuwenhuizen), youtube & instagram (femlovesjelle).

 4. Waaaauwww wat een leuke winactie
  Ik heb zelf geen een pallette daarom lijkt het me zo leuk om deze te winnen. Ik heb alle stappen gedaab behalve facebook want dat heb ik niet

 5. Super leuke winactie! Ik heb alles gedaan, behalve zelf een artikel schrijven want ik heb geen blog. Succes met het uitkiezen van een winnaar! X

 6. Oh super super leuk! Ik volg je, heb het bericht geliked en volg je via instagram. Kan de rest niet doen omdat ik het niet heb. Count me in! XO

 7. Heel mooi palette! Maar laat hem aan mij voorbij gaan! Ben zelf niet zo’n challenger met kleurtjes! ;-) ik hou het veilig bij mijn 88 warm palette! ;-) maar zeker een leuke winactie! ;-)

 8. Wauw ik doe mee! Dit palette wil ik al zo lang ^^ Dit heb ik gedaan;
  – Twitter
  – Facebook
  – Instagram
  – Youtube
  Liefs, Charile

 9. ik doe heel graag mee…Ik volgde je al op bloglovin, facebook, instagram, you tube en twitter en heb geliked en getweet..

 10. Hele leuke actie :) ik heb zelf nog niet zo’n palet dus doe graag mee! Ik heb alle nodige stappen gedaan, en heb me geabonneerd op je YT, en volg je op FB en instagram.
  X

 11. Wat een leuke winactie Femke! Ik heb nog geen 88 (of 120 0fzo) palette , maar deze matte zou ik echt super vinden om te winnen! Ik heb alles gedaan (hoefde alleen te twitteren, want ik volg je al op alle kanalen), behalve een banner maken op mijn eigen site. Mijn twitter @ Instagram zijn ceetje78. Liefs Céline

 12. Wat een super mooi palette, ik doe mee aan deze winactie :). Qua extra kansen heb ik het volgende gedaan:
  – Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een awesome 88 matte palette! Voor alle info http://femketje.nl/?p=8215
  – Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
  – Volg via Instagram.
  – Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

  en nu maar hopen :-)

 13. Leuke winactie weer, ik doe graag mee!
  Ik volg je via je site, maar ook op bloglovin. Ook verschijnen jouw updates altijd in mijn wordpress reader als ik aan mijn eigen blog zit. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt trouwens. Tot slot volg ik je op facebook.

  Xxx

 14. Superleuk! Ik heb de verplichte dingen gedaan (ik volde je al op Bloglovin) en ik heb je pagina vanaf nu geliked op Facebook. Mooie kleuren zitten erin!

 15. Ik heb doe graag mee!
  Heb de verplichte dingen gedaan en ik volg je nu ook op youtube, instagram en Facebook.

 16. Wat een toffe winactie, ik sla hem alleen over. Anderen zullen hier meer plezier van beleven dan ik. Succes allemaal :D

 17. Natuurlijk doe ik hier graag aan mee! Wat een mooi palette!
  Dit is wat ik deed voor (extra) kans:

  – Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
  – Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*
  – Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken op een awesome 88 matte palette! Voor alle info http://femketje.nl/?p=8215
  – Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
  – Abonneer je op mijn Youtube kanaal.

  Veel succes iedereen!

  Liefs!

 18. Yay weer een leuke winactie! Ik wil dit palette al zo lang, samen met 88 warm palette alleen om de een of andere reden heb ik hem nog steeds niet besteld…oeps. Ik doe dus mee aan deze toffe winactie, ik volg je allang op bloglovin en like dit bericht. Van de niet verplichte stappen volg ik je op twitter/facebook/youtube/instagram en heb ik hierover getweet! (@sarahyasminanl) Veel succes allemaal :)

 19. Ik doe mee, awesome!
  Ik heb alles gedaan wat moet + je facebook geliked & me op je youtubeaccount geabboneerd!

 20. Wat een toffe winactie! En ik doe dus ook zeker mee deze keer! Wat een mooie kleuren heeft dat palette zeg :O!

  Wat heb ik allemaal gedaan nou op bloglovin volg ik je al en heb je artikel geliked! Verder heb ik de tweet in de lucht gesmeten ;) En volg ik je nu met mijn beide facebook profielen op facebook. Op Instagram kom ik je foto’s ook al een langere tijd tegen en ik heb me zojuist geabonneerd op je youtube kanaal!

  Ik vind het spannend en wens je succes met de winnaar uitzoeken!

  Liefs, x

 21. Hoi, wat een gave winactie en wat een gaaf palette!
  Ik heb meegedaan via Twiter, Bloglovin en Facebook!
  Succes met je blog!

 22. Awesome :3 ik doe mee, ik heb alles gedaan behalve een artikel hierover schrijven, aangezien ik geen blog heb..

 23. Wat een leuke actie, echt een prachtig palette.
  Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Verder volg ik je via Facebook, Twitter (tweet geplaatst) & geabonneerd op je You Tube kanaal.

 24. Nice :D als extraatje heb ik je fb geliked :) lijkt me heel fijn zo’n 88 palette

 25. Ik doe mee! Ik volgde je overal al, hihi! Ik heb alleen niets op mijn eigen site gezet, voor de rest heb ik alles gedaan.

 26. Leuk!
  Ik heb alles gedaan, ook de dingen om extra kans te maken. Behalve een bericht typen of iets in je sidebar zetten. Bij alle social media heet ik eline_swiftie (insta) Nini remmerswaal (fb) en eline_nini (twitter) Op Bloglovin volgde ik je al.
  Liefs!

 27. Leuke winactiee!! Dit heb ik gedaan:
  – volgen op bloglovin + bericht liken
  – volgen op twitter + berichtje tweeten
  – volgen op instagram
  – abonneren op youtube

  :)

 28. Wat een gave winactie, ik doe graag mee! Volg je op Bloglovin’, heb dit bericht geliked en volg je op Twitter en Facebook. Heb de tweet ook gedaan :)

 29. Hey ik doe mee!
  Ik volg je op alle genoemde social media en ik heb de tweet geplaatst en het artikel geliked op bloglovin!

 30. o wat GAAF!!, die wil ik echt al jaren! Ik volgde je al op bloglovin’ en heb het artikel geliked, en ik volg je op youtube

 31. wat super leuk! ik vind deze palette echt super gaaf en matte kleuren zijn mijn favoriet! ik doe zeker mee en ik heb alle stappen gevolgd. ik volg je op blogloving, Facebook, insta, YouTube, twitter en ik heb het bericht geliked op blogloving. ook staat er nu een artikeltje online over deze winactie!!

  trouwens 1 vraagje. als je toch iedereen die mee doet in zo een site die dan een winnaar kiest. hoe zit het dan met de extra kansen:P? het maakt mij niet uit hoor maar daar was ik dan wel benieuwt naar.

 32. Ik doe echt super graag mee, ik kijk elke dag op je site.
  -Ik ben de 47ste liker op bloglovin, en volg je daar al een tijdje.
  -Ik ben al geabonneerd op je Youtube kanaal:D (19sweetdreams93)
  -Via instagram volg ik je ook en heb het bericht ook geliked (Laylaa_93)
  -Op facebook volg ik je ook al, en heb daar het bericht geliked en reactie achtergelaten<3

  Alleen via site en twitter kan ik niks.. Want die heb ik namelijk niet xd.
  Ik hoop dat dit voldoende is, en zou het echt super awesome vinden om te winnen <3

 33. Wat leuk!!!! Ik doe mee. Ik hou echt van matte kleuren. Ik wil hem gaan bestellen maar er is 1 probleempje. Ik mag niet bestellen. Dus zo’n pallet kan ik nooit hebben. Vind ik echt jammer. Ik had al heel lang zo’n pallet willen hebben. En nu jij geeft een winactie!!!! Ik doe echt echt heel graag mee!!! Ik heb alles gedaan. De post over deze winactie staat op mijn blog! Nog veel succes met het kiezen! :p

  1. Ps: ik ben bijna jarig ( nu vrijdag de 31 ) en ik vroeg aan mijn moeder of ik het 88 shimmer pallet mocht hebben, en neen :(

   Grt Emke :p

 34. Wat een mooi palette!
  Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked. Verder heb ik geen Facebook of twitter dus dat heb ik helaas niet gedaan.

 35. Zelfs als ik ziek in bed lig blijf ik nog up-to-date van je blog.
  Een artikel zou ik graag willen schrijven, het gaat hem alleen niet worden…

  Voor de rest heb ik alles gedaan en wens ik iedereen succes!
  Ik vind het altijd superleuk om mee te doen!!!

  XXX Quinta

 36. Leuke actie zeg! Ik doe zeker mee. Ik volg je via Bloglovin en heb het artikel daar geliked. Ook heb ik je FB-pagina en het bericht daar geliked en volg ik je via Instagram. Gr Melissa van Stipdonk-Maas

 37. Supertof! Zo’n palette wil ik al erg lang, maar nog nooit durven kopen :). Bloglovin en facebook gedeelte heb ik gedaan! Xx

 38. Wat een prachtige palette, heel graag maak ik kans. Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb de leuke winactie geliked.
  Groetjes Irene.

 39. Jaaaa leuke winactie!! =D Ik doe zeker mee ^.^ Ik heb alle verplichte dingen en de niet verplichte dingen gedaan, behalve dat laatste. Want ik heb geen blog :P

 40. Wat een leuke actie!

  Ik like je op Bloglovin, instagram, twitter en facebook en ik heb de actie daar geliked en gedeeld! :)

 41. Ik volgde je al op facebook, instagram en youtube en heb je bericht geliked. Enkel Twitter heb ik niet…

 42. Leuk!! Ik doe mee :). Ik volg je op Bloglovin en youtube en heb je artikel geliked.

 43. Inderdaad awsome,wat een prachtige kleuren en niet te weinig ook zeg.
  Zeer geschikt voor een kleurrijk persoon als ik

 44. Ik doe graag mee. Het 88 palette ziet er erg handig uit omdat je verschillende looks kan maken. Ik volg je via bloglovin (+ artikel geliked), youtube , facebook, instagram en twitter (+ tweet geplaatst). x

 45. Wauw, dit is een super leuke winactie, hopelijk mogen Belgen ook meedoen? Voor extra winkansen heb ik het volgende gedaan:
  – Ik volg je nu via Bloglovin, heb het artikel geliked
  – ik volg je ook op Twitter en heb het bericht getweet
  – ik volg je ook op Facebook, heb het artikel ook nog eens gedeeld op daar, ook met een vriendin die zelf een blog heeft.
  Veel groetjes!

 46. Bovenste heb ik gedaan, wat moest.

  En extra Facebook, twitter lukte niet, wel de tweet gedeeld.

  Groetjes Anneliese

 47. Ik doe heel graag mee, want het ziet er geweldig uit!! Uiteraard heb ik alle extra win kansen gepakt, behalve instagram, want dat heb ik nog niet. Zodra ik die heb, doen we die ook ;)

  Groeten van Femke

 48. Hoooii femketje,
  Ik doe mee met deze winactie! Ik zou het echt zooo fijn vinden als ik deze palette zou winnen! Ik wou al heel lang een 88 palette omdat ik onwijs veel van oogschaduw hou! Dus ik hoop dat ik zal winnen!
  Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked, ik volg je op facebook en ik heb op je geabboneerd op youtube. Voor de rest heb ik geen instagram of twitter, sorry. Anders had ik t wel gedaan. Veel succes nog bij het uitkiezen van een winnaar xxxx

 49. Super gave actie en doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin, Twitter, Facebook, Youtube en Instagram en heb gedeeld, geliked en getweet

 50. Gaaaf! Ik volgde je al op instagram twitter en bloglovin en heb het artikel geliked. Ik volg je nu ook op youtube! Xx

 51. Ik doe heeeeeeeel graag mee! Ik heb alles van twitter instagram youtube en bloglovin’ gedaan! Hoop dat ik win en succes aan al de andere! 9

 52. Wat een prachtig palette! Ik doe mee! Ik volgde je al op bloglovin en was de 75e liker. Ook volgde ik je al op Instagram. (@kusjose op instagram)
  Liefs José.

 53. Jee wat een ONWIJS gave winactie, en ik doe heel graag mee!

  Gedaan: volgen op Bloglovin’, bericht geliked, ik volg je nu ook op Twitter, instagram en YouTube!

  En nu ga ik heel hard duimen hihi

 54. ik doe mee!
  alles gedaan of al eens eerder, behalve sidebanner
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe

 55. Super leuke actie en doe graag mee voor dit mooie palet. Ik volg je op bloglovin, twitter, Facebook, youtube en instagram en heb geliked en getweet

 56. Aaah! Wat een chill palletee! Deze wil ik al zoo lang! Ik volg je op bloglovin en heb je bericht geliked! Ik volg je ook op twitter (xfloor_staal), instagram (floorxtoof), facebook (Floor Hooi) en YouTube (Florentien Staal)!
  Fingerscrossed!

  Xoxo, Floor

 57. Leuk ! Ik doe meeeee ! :)
  Ik volg je op bloglovin, ik volg je ook op instagram en op twitter en op facebook volg ik je pagina :) ik heet bijna overal xPatriees en op facebook patricia.H geloof ik !
  Oh en ik heb natuurlijk het artikel geliked !
  Ik heb alleen jammer genoeg geen youtube kanaal of een eigen blog :(

  Xx

 58. Waauw wat een mooi palette!
  Hier zou ik wel heel veel verschillende looks mee kunnen maken
  Ik doe heel graag mee
  ik volg je op bloglovin (riannx), instagram (riann2011), youtube (rianne) en heb dit artikel geliked :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//