Catrice Liquid Metal – 020 Gold N’ Roses.

De niet meer zo nieuwe Catrice Liquid Metal oogschaduws waren echt een must have vorig jaar. Toch heeft het lang geduurd tot ik er 1tje scoorde in een kortingsactie. De kleur die ik in mijn mandje gooide was 020 Gold N’ Roses. Een juweeltje!

DSC_5070 copy DSC_5073 copy

Rose goud is hot en qua make-up is het ook echt prachtig. Deze oogschaduw heeft een erg mooi pigment en heeft een duochrome achtige sheen van roze en goud. Het enige minpuntje aan de mono vind ik dat de schaduw een beetje brokkelig is. De kleur goed op je ooglid patten voorkomt dat je veel last hebt van fallout. Wel blend de oogschaduw erg fijn in de huid en is hij voor een super intens effect goed en snel op te bouwen in kleur.

DSC_5076 copy

De mono bevat 3 gram product en kost 3,99.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

29 thoughts on “Catrice Liquid Metal – 020 Gold N’ Roses.”

  1. Wat een mooie kleur is dit toch! Ik heb ‘m ook en ben er nog altijd erg blij mee. Ik vind m geweldig op het bewegend ooglid, met een matte kleur in mijn arcadeboog :)

  2. Wauw, super goed gepigmenteerd! Ik heb al een liquid metal oogschaduw maar dan in een andere kleur. Daar ben ik ook erg enthousiast over! Liefs

  3. Aaah, ik vind hem zo mooi he! Het doet mij heel erg denken aan de Silk Teddy oogschaduw van Too Faced. :) Juh, ik vond ze ook brokkelig, maar ze zijn wel echt te mooi gewoon! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//