FOTD 9/2; Limes & Apples.

DSC_9929 copy small

Ik dacht: laat ik eens een look maken met kleuren waar ik normaal nooit veel gebruik van maak, en dit was het resultaat. Lime groen met een medium groen, limes and apples :D Ik moet zeggen dat ik nooit had verwacht blij te worden van groentinten, maar ik begin ze steeds gaver te vinden in make-up looks!

DSC_9953 copy small

DSC_9955 copy small

Gebruikte producten:
Essence eyeshadow base.
Essence mono (medium groen).
Catrice mono (lime groen).
ELF browgel.
Essence lash princess mascara.
Essence LE highlighter.
MAC pro longwear concealer.
– Catrice nude glossje.

DSC_9941 copy small DSC_9946 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “FOTD 9/2; Limes & Apples.”

  1. Dit zijn de kleuren van de Packers, dus je kan mij niet blijer maken Fem! Prachtige look, mooie foto’s ook, de poses hoe je poseert.. I like!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//