Change Is Good.

Ola lieve lezers,

zoals de titel van dit artikeltje al doet vermoeden gaat er wat veranderen op femketje.nl. Sowieso gaat er in mijn leven best wel wat veranderen want naast mijn fulltime baan, huishouden, sociale contacten, familie en andere verplichtingen en mijn blog waar ik elke dag minimaal 1 artikel post, ga ik ook nog even gauw leren voor mijn theorie examen en ga ik als alles loopt zoals gepland een rijbewijs spoedcursus volgen in mijn vakantie eind maart/begin april. Veel te doen en te weinig tijd zou je denken (is stiekem ook wel een beetje zo), maar niets houd me tegen om te stoppen met bloggen, hoe druk ik het ook heb 24/7.

DSC_9673 copy small

Toch knaagt het al enige tijd aan me om femketje.nl een iets andere kant op te duwen wat betreft het bloggen en de frequentie daar van. Ik wil meer looks gaan maken en minder reviews. Ik wil alleen nog maar artikelen schrijven waarvan ik vind dat ze wat toevoegen als ik het bijvoorbeeld echt weggegooid geld vind, of over producten waar ik echt helemaal hysterisch enthousiast van wordt en aanraad. Ik wil wat meer gaan doen met mijn creativiteit en die komt het beste tot uitting wanneer ik looks maak.

Wat dit precies veranderd aan mijn blog? Voor nu nog niet heel veel, maar op de iets langere termijn zal ik wat minder dagelijks gaan bloggen, dus niet meer elke dag standaard een artikel posten maar zo’n 4 dagen per week. Meer FOTD’s en ik denk ook wel wat meer nail art, misschien ook wat meer fashion in de vorm van outfit posts, en daarnaast wat minder reviews. Een nog wat meer persoonlijke touch door de Get To Know Femketje artikelen en alleen nog maar samenwerken met bedrijven waar ik 100% achter sta :) Eerlijkheid en duidelijkheid waren altijd al mijn streven rondom het bloggen, en dat zal alleen nog maar meer/beter worden nu ik femketje.nl echt een eigen unieke draai wil geven.

Mijn blog is al ruim 4 jaar mijn baby *sinds oktober 2010 om precies te zijn*, waar ik ook al dezelfde lange tijd elke dag moeite, energie en vrije tijd in pomp. Ik vind het fijn dat ik een plekje heb op dit wereld wijde web waar ik mijn (creatieve) ei in kwijt kan. Ik heb er nu al zin om een berg nieuwe looks en nail arts te maken en hoop dat jullie blijven hangen voor the next bumpy but super fun ride :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Change Is Good.”

  1. Het lijkt me geweldig als je meer looks gaat maken, ik vind ze altijd erg bijzonder en creatief! Maar je moet ook prioriteiten stellen soms, dus als er een keer geen artikel online staat kunnen we dat denk ik ook goed begrijpen :)

  2. Goed om over je blog na te denken. Het is best lastig om alles te combineren met werk en sociaal leven. Maar ik denk dat je zeker moet doen wat je sterke punten zijn en dat zijn zeker de nailarts en FOTD.

  3. Goed dat je dit voor jezelf besloten en de samenwerking met bedrijven waar je 100% achterstaat kan ik alleen maar toejuichen. J
    Succes met leren!

  4. Altijd mooi zo’n verandering, moet helemaal gaan lukken. Heel veel succes trouwens met je auto theorie! :)

  5. Klinkt goed! Je kan altijd zulke goede en mooie looks maken! Zou alleen maar tof zijn als je er nog meer maakt. :)

  6. Ik ben heel erg benieuwd! En slim dat je een snel cursus rijbewijs gaat doen, wil ik ook ooit doen, gaat een stuk sneller =D

  7. leuke veranderingen. En doen waar je gelukkig van wordt is toch het mooiste wat er is. Succes met je examens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//