Spam Je Blog!

Het is alweer ff geleden sinds ik mijn laatste “spam je blog” post heb geplaatst en ik ben toe aan nieuwe leuke (beauty)blogs! :D

Dus ga los, en spam je eigen of een andere leuke blog (zorg er wel voor dat je maar 1 link in je comment achter laat, anders wordt de comment standaard door mijn spamfilter tegengehouden en zie ik hem niet!). Ik zal na een paar dagen alle linkjes even bezoeken en bij de meeste waarschijnlijk ook een commentje achterlaten :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Spam Je Blog!”

 1. Lief dat we onze blog mogen spammen!

  Ik ben Lonneke, moeder van een prachtige dochter van bijna 2 jaar. Dankzij mijn blog kan ik mijn creativiteit kwijt, dit zie je in de nail arts en product foto’s terug. Naast veel nagellakken en nail arts blog ik ook graag over beauty. Momenteel lopen er ook 3 leuke winactie’s! Ik zou het leuk vinden als je kijkje komt nemen op mijn blog http://www.be-beautifully.blogspot.com

 2. Spammen! Altijd leuk. ^^
  Mijn oude beautyblog is weg dus ik heb een gloednieuwe. Mijn laatste bericht gaat over de Boozybox van een paar dagen geleden dus de berichten zijn altijd up to date. Ik volg ook graag terug op Bloglovin! ^^

 3. Ik nodig je van harte uit een kijkje op mijn blog te nemen. Op http://www.nagelsmetstijl.nl schrijf ik over beauty. Het is mijn persoonlijke blog waarin mijn kijk op het leven en de producten naar voren komt.
  Maar het is vooral erg leuk!! Beauty is nu eenmaal mijn passie!

 4. Hallo Allemaal! Op mijn blog http://normalbeauty.nl vind je vooral reviews van (budget) beautyproducten. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen! Bedankt dat we ons blog mogen spammen! Leuke site heb je trouwens!

 5. Hey,
  Super leuk dat we mogen spammen! Ik blog op mijn blog meheartsbeauty, maar ik blog niet alleen over beauty. Ook over fashion en lifestyle. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen :)

  Liefs,

 6. Lief dat we mogen spammen! Mijn naam is Nienke en ik blog sinds een jaar op http://www.dreamingoutloud.nl. Eerst op het ander domein, nu op dit domein. Dreaming Out Loud is een persoonlijke blog waar ik naast persoonlijke artikelen als fotoverslagen, opinie en dingen die ik mee maak ook over producten, muziek, films en dergelijke schrijf. Ik schrijf eigenlijk over alles dat in me opkomt. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen! Liefs, Nienke

 7. Super leuk!! Ik schrijf samen met Anne over onze grootste hobby: beauty/make-up. We proberen iedere dag een vers artikel online te plaatsen, van reviews tot looks en how-to’s en favorieten. Ik houd van uitgebreid en eerlijk, dus pak er een lekker kopje thee bij, want mijn artikelen zijn lang ;)
  We horen ook graag feedback, dus tips zijn altijd welkom!

 8. Wat leuk! Kom eens kijken naar http://beautytalk.be, mijn nieuwe layout is net klaar!! :)
  Ik ben een Belgische die in Nederland woont en ik schrijf over Beauty en Fashion, je leest er veel reviews en momenteel kan je meedoen aan een leuke winactie!
  Check it out!
  Liefs,
  Eefje

 9. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog komen notd’s voorbij maar ook leuke nailarts zoals “Louboutin” nails, disney nails en nog veel meer. Ik schrijf ook reviews over beauty producten. Ik laat je meegenieten met mijn (foto) shoplogs die vaak low budget zijn! En zo nu en dan komt er een leuke beauty DIY voorbij. Ook geef ik soms een budgettip. Ach..neem een kijkje en laat vooral een reactie achter. ;-) Lieve groetjes Mandy. http://mandybos.blogspot.nl

 10. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.b…
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! :-)

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…

  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! ;-)

 11. Hoii,

  Ik blog over nail art, nagellak, en alles wat daar bij hoort. Ik zet ook regelmatig reviews online, en er verschijnt wekelijks een nieuwe nail art tutorial op mijn blog! :)

  Ik blog op weheartpolish.blogspot.nl
  x Eva

 12. Mijn blog las je natuurlijk al, maar misschien niet al je lezeressen.
  Op http://withoutelephants.com/ schrijf ik over alles wat inspireerd, van een lekker recept tot een mooie makeuplook en van een mooi interieur tot een spannende gebeurtenis. Het lijkt me heel leuk als jullie allemaal een keer langskomen om te kijken of ook jullie inspiratie uit mijn artikelen kunnen halen.
  Tot dan!

 13. Leuk! Mijn blog is http://www.beauty-treasures.be en gaat over alles wat te maken heeft met beauty, verzorging en make up. Ik blog regelmatig en schrijf reviews, maak tutorials, looks, … . En daarnaast blog ik af en toe over heerlijke food recepten!

  Ik zou het super vinden mocht je een keertje langs komen!

 14. Hi Dames,

  We zijn een leuke nieuwe webwinkel begonnen met allemaal sieraden. De collectie is nu nog beperkt maar we willen snel uitgroeien! Op de site kan je leuke armbandjes en horloges vinden voor een klein prijsje en tot en met 1 april krijg je 10% korting op je eerste bestelling met code: opening10. Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief krijg je nog een code wat je recht geeft op 2 euro korting! Mis dit dus niet en kom naar YourFrosting.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//