FOTD 8/9; Hello Autumn!

DSC_8412 copy smallSoms ben je gewoon in love with a collection. Dat had ik dus ook met de nieuwe Essence Hello Autumn TE. Ik ben sowieso een herfstkind, born and raised, maar deze collectie is gewoon te pretty!

DSC_8396 copy small

DSC_8397 copy smallGebruikte producten:
Essence oogschaduw base.
Essence hello autumn palettes.
Essence hello autumn wenkbrauw kit 02.
Essence hello autumn eyepencil 01.
Essence hello autumn lipcreams (gemixt).
Essence hello autumn blush en highlighter.
Essence i love extreme mascara.

DSC_8386 copy small

Voor het geval ik vragen krijg over het hoe en wat ik met de achtergrond in de foto’s heb gedaan: helemaal niets! Ik heb deze foto’s in de nacht gemaakt toen het al donker was, met twee etalage lampen en mijn Nikon. Ik neem aan dat de instellingen van mijn camera op dat moment gewoon helemaal goed stonden om zo’n blurry donkere achtergrond te krijgen :)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “FOTD 8/9; Hello Autumn!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//