Essence Hello Autumn TE Brow Set & Eye Pencils.

Het laatste review artikel alweer van de Essence Hello Autumn TE collectie waarin ik het lichtste wenkbrauw kitje en de twee oogpotloden beschrijf. Eerder reviewde ik al de lakjes, de paletjes, de blush en highlighter en de lip creams.

DSC_8375

DSC_8376Het setje wat ik heb meegenomen is 02 Walk In The Park, welke wat lichter is en beter geschikt voor de blondines onder ons. Naast twee bruinige tinten zit er ook nog een highlighter en een klein kwastje in het setje. De highlight kleur is echt amazing, super pretty en goed gepigmenteerd. De twee tinten om je wenkbrauwen mee in te vullen zijn matte, ietsjes brokkelig en daarnaast minder goed gepigmenteerd dan verwacht. Maar aan de andere kant maakt ze dat wel wat makkelijker om mee te werken omdat je kleine uitschietertjes en foutjes makkelijker kunt wegwerken.

DSC_8378De potloodjes zijn super nice, lekker creamy en bevatten een beetje een metallic achtige finish als je er heel erg goed naar kijkt. 01 Leaves Are The New Beef is een bruine tint die ikzelf graag als winged liner gebruik. 02 Charlie Seen In Green is zoals de naam al doet vermoeden een groene tint, erg mooi en herfstig groen met een gouden shimmer in. Beide zijn goed gepigmenteerd en hebben aan de andere kant nog een smudger zitten om je kleur te vervagen. Perfect voor een smokey eye!

DSC_8386 copy smallIn de look hierboven heb ik het wenkbrauw setje gebruikt en het bruine
potlood als winged liner :)

Het wenkbrauw setje kostte 2,59 euro en de potloodjes 1,59 euro per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Essence Hello Autumn TE Brow Set & Eye Pencils.”

  1. De potloodjes wil ik ook nog! Ik twijfelde over het wenkbrauw palletje, maar ik ga denk ik die van catrice halen!

  2. Zien er goed uit, deze producten. Maar ook ik heb moeite met de juiste kleuren vinden voor mijn wenkbrauwen, omdat ik blond ben. En een lichte huid heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//