Essence Hello Autumn TE Lip Creams.

Eerder deze week schreef ik al over de lakjes, poeder en highlighter, en over de paletjes van de Essence hello autumn TE collectie. Vandaag review ik de twee lip creams in de kleuren 01 Beauti-Fall Red en 02 Keep Calm & Go For A Walk.

DSC_8358

DSC_8360De verpakking heeft hetzelfde leuke patroontje met herfstige blaadjes als de rest van de collectie. Deze lipcreams brengen makkelijk en fijn aan met de zachte applicators. Het pigment van beide kleuren is ontzettend goed. En een dik pluspunt is de zoete vanille geur die aan de lipcreams hangt. De rode kleur heeft een erg mooie ondertoon en staat bij veel huidskleuren mooi. De lichtroze tint is lekker nude en komt erg dichtbij mijn eigen lip kleur. Een mooie draagbare tint dus met net die touch of nude!

DSC_8361Zelf heb ik tijdens het testen van de producten en het schieten van de FOTD-foto’s (met alleen deze Essence collectie in de look) beide kleuren op de lippen gebruikt. Het rood alleen vond ik iets te hard voor de gehele look, dus had ik eerst een laagje van de lichtroze tint aangebracht met daarover een klein beetje rood: een zachte rode tint als resultaat! Op de swatchfoto hierboven zie je beide kleuren los van elkaar. Perfect gepigmenteerd if you ask me :D

DSC_8397 copy smallDe lipcreams kosten 1,99 per stuk en werken erg zuinig door de goede pigmentatie. Super budget en pretty, dus scoren die handel!

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Essence Hello Autumn TE Lip Creams.”

  1. Ik kan gewoon niet wachten om naar de Kruitvat en al die nieuwe producten (en LE) te bekijken. Ik wacht nog tot na 9 september omdat er dan nog meer nieuwe producten komen. Ik moet maar eens kijken hoeveel zakgeld ik nog over heb na mijn weekje Italië >.<
    xxx

  2. Vind rode een erg mooie kleur, ben zelf geen fan van de nude kleur, al kan die echt mooi staan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//