Essence Hello Autumn TE Multicolour Powder + Colour Adapting Powder Blush.

Omdat ik vrijwel de gehele Hello Autumn collectie van Essence gescoord heb zal ik in dit artikel twee producten bij elkaar reviewen. Vandaag dus een combi revier van de multi colour powder en de colour adapting powder blush!

DSC_8364

DSC_8366Laat ik maar beginnen met de multi colour powder met de naam 01 Autumn & The City. Deze is een gorgeous shimmery poeder die erg fijn aanbrengt, goed blend en niet al te opvallend is. Net opvallend genoeg om een gorgeous glow te geven met een wat warmere gouden ondertoon. Zelf mix ik alle kleurtjes door elkaar als gezicht highlighter, maar apart zijn de ook zo mooi als daily use oogschaduws te gebruiken. Ook vind ik het blad-patroontje zo pretty, bijna zonde om te gebruiken! De pigmentatie is prima en de kleur neigt wat naar de warme kant door de goudkleurige shimmer.

De blush is een heel apart verhaal, maar op een positieve manier! In de verpakking is de blush (met de naam 01 Beauti-Fall) ontzettend licht roze, bijna wit te noemen. Maar aangebracht op je wangen past de blush zich aan aan de zuurtegraad van je huid en verkleurd hij. Bij iedereen zal deze blush dus iets anders er uit komen te zien omdat elke huid anders is. Maar bij mijn veranderde de kleur van wittig naar een hele natuurlijke roze blos kleur. Ook is de pigmentatie erg fijn bij dit product en heb je maar een klein beetje nodig voor een duidelijk effect. Me likey!

DSC_8396 copy smallHierboven op de foto (waar er later nog meerdere van online komen in een FOTD artikel), heb ik de blush en highlighter boven elkaar gebruikt. Kijk hoe natuurlijk die roze blush er uit ziet! De highlighter, oftewel de multi colour powder kost 3,39 euro en de colour adapting blush 2,59 euro.

Ben je nog benieuwd naar de 4 thermo effect lakjes of de 2 oogschaduwpaletjes van dezelfde Trend Edition? ;)

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Essence Hello Autumn TE Multicolour Powder + Colour Adapting Powder Blush.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//