Essence Hello Autumn TE Eyeshadow Palettes.

Ik ben verliefd op de nieuwe Essence Hello Autumn TE. Gisteren reviewde ik de 4 thermo lakjes al en vandaag de twee pretty oogschaduw paletjes.

DSC_8349

DSC_8350

Twee paletjes dus met mooie herfstige kleurtjes. Het eerste paletje (01 Walk In The Park) bevat over het algemeen de meest bruine tinten en een creamy kleurtje. Qua kleuropbouw lijkt het bijna gradient, van licht naar donker! Dit paletje is easy on the go (voor op vakantie of gewoon in je make-up tasje wat je altijd meeneemt) wanneer je veel nude achtige looks draagt, maar bijvoorbeeld niet je massive grote naked palettes of W7 in the buff palette mee wil zeulen.

02 Keep Calm & Go For A Walk heeft een creamy tint, een champagne kleurtje, een donkerbruin kleurtje, 2 tinten donkergroen en een bijna zwarte groene tint met een gorgeous shimmer. Deze tinten gaan echt gorgeous staan bij bruine of groenbruinige ogen, maar natuurlijk kun je als blue eyed babe ook gewoon deze kleuren gebruiken ;)

DSC_8354

Qua pigmentatie ben ik gezien de lage prijs van 3,89 euro echt super tevreden. Vooral de donkere tinten zijn ontzettend goed gepigmenteerd, de lichtere tinten zijn wat minder goed, maar alsnog erg fijn en perfect als highlighter. De structuur is ietsjes poederig maar niet brokkelig, dus van veel fallout heb ik geen last gehad. Alle kleuren bevatten wel shimmer. Ik vind het jammer dat er geen matte tinten in zitten. Een mix van 4 shimmer en 2 matte was fijn geweest, maar geen must want deze shimmery tinten zijn ook gewoonweg prachtig.

Er zit trouwens ook per paletje nog een dubbele sponsapplicator bij, die gebruik ik zelf nooit maar zijn wel weer erg handig voor onderweg!

DSC_8397 copy small

Met deze paletjes heb ik gisteravond laat (vandaar de streepjes lampen die je in m’n ogen weerspiegeld ziet) een look gemaakt die je later nog uitgebreid terug gaat zien in een FOTD artikel! To be continued dus!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essence Hello Autumn TE Eyeshadow Palettes.”

  1. Ze zien er allebei goed uit en wat is je foto leuk zeg!! :-D Hoe krijg je die foto zo mat zeg maar?

    1. mat?? ik heb de look foto in de nacht gemaakt met alleen twee lampen, heb verder niks aan de achtergrond hoeven doen, dat vervaagde vanzelf door mijn camera instellingen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//