Essence Hello Autumn TE Polishes!

De nieuwe Essence collectie (Hello Autumn TE) ligt weeral in de schappen en Roy was zo lief om gisteren de hele collectie voor me te halen terwijl ik aan het werk was. Vandaag review ik alvast de vier thermo effect lakjes omdat ik weet dat er ontzettend veel van jullie nieuwsgierig naar zijn.

DSC_8347

DSC_8353De eerste lak is een rode beauty met de naam 01 Beauti-Fall Red. Ik moet zeggen dat de lak met 3 dunne laagjes nog steeds niet perfect dekkend was. Mijn natuurlijke tips kwamen er nog doorheen >.< Afgezien van dat dit lakje wat minder snel dekkend te krijgen was, is het thermo effect wel erg subtiele en mooi! De rode kleur wordt een redelijke tint donkerder wanneer het koud is (zie de tips die niet op de warme huid liggen).

DSC_835702 Meet My Pumpkin had een wat meer duidelijk ombre/thermo effect op de tips en is in mijn ogen het meest herfstige nagellakkleurtje wat ik tot nu toe in mijn stash heb. Echt een oranje pompoenkleur die wanneer het koud is overloopt naar een roestige bruine tint. Bij deze lak waren 2 laagjes al redelijk voldoende om een dekkend effect te krijgen. 3 dunne laagjes zou denk ik perfect zijn!

DSC_836203 Charlie Seen In Green (love deze naam, zo origineel!) is een groen gelig lakje met in het koude gedeelte een subtiel lime groen kleurverloop. Echt super herfstig vind ik deze niet, en daardoor kan hij dus ook gewoon makkelijk in de lente of zomer gedragen worden. Geel en groen is dan ook mooi te dragen. Ook deze lak heeft zo’n 2 a 3 dunne laagjes nodig.

DSC_8371De laatste lak van deze collectie is 04 Keep Calm & Go For A Walk. Een erg pretty bruinige roze tint die een ietwat meer oudroze kleur krijgt in het koude gedeelte op de tips. De lak dekte met 3 dunne laagjes en is ook weer erg subtiel. Een gorgeous kleurtje die ik zeker weten veel zal dragen!

Mijn uiteindelijke conclusie is een beetje gemengd. Ik vind de kleuren stuk voor stuk mooi en het thermo effect is zeker aanwezig, maar erg subtiel. Misschien iets te subtiel voor sommigen onder ons, maar ik vind het best pretty. Het had beter gekund maar ben er niet negatief over ;) Het enige echte nadeel aan de lakjes vind ik toch wel de hoeveelheid laagjes ik nodig had om het egaal dekkend te krijgen. Okay, ik weet dat ik met mijn natuurlijke nagels en dus langere tips soms wat meer moeite moet doen om er voor te zorgen dat ik ze er niet meer doorheen zie. Zeker bij rode kleuren kost me dat vaak moeite, maar had eigenlijk verwacht dat ze wat dikker en creamy’er zouden zijn bij de eerste blik op de lak in het potje. Gelukkig drogen de laagjes tussendoor wel erg snel, dat is dan wel weer een pluspunt.

Ben je toch pretty impressed, of gewoon verliefd op de collectie en wil je ook de lakjes scoren? Wees er dan snel bij want op is op! De lakjes bevatten 8ml lak, hebben fijne medium brede kwastjes en kosten maar 1,99 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Essence Hello Autumn TE Polishes!”

  1. Ik vind het uiteindelijke resultaat bij jou erg mooi, vooral bij de oranje! Maar 3 laagjes is voor mij toch te veel dus ik sla zelf over. En van mij had het effect inderdaad minder subtiel gemogen!

  2. Wat jammer dat je er zo weinig van ziet, had grote hopen voor deze! Ik heb nog geen thermal lakje in mn stash, en ik kan ze nergens echt goedkoop vinden. Je zou ze trouwens over een witte basis kunnen dragen, maar ik weet niet of dat het thermo effect (nog verder) verminderd..

  3. Ik vind het mooie lakjes, vooral die laatste! Het thermo effect zou voor mij precies subtiel genoeg zijn. Je ziet het wel, maar niet overdreven. Ik vind het mooi zo!

  4. Wat een schat van een vent heb je ook:-) 04 Keep Calm & Go For A Walk vind ik ook erg pretty, ga toch eens een kijkje nemen.

  5. Ik vind ze er erg mooi uitzien, maar allemaal voor de zomer zou ik niet zeggen. Ik vind sommige nog vrij richting de lente gaan. Maar leuk artikel en mooie foto’s! I love your nails xxx

  6. Ik vind het effect wel erg mooi :) maar ik weet nog niet of ik ze ook ga halen, ik vind het vreselijk om veel laagjes te moeten lakken en dus erg lang moet wachten totdat alles droog is…

  7. Zijn inderdaad veel laagjes en vind het ook subtiel ja. Misschien iets te! Maar vind die laatste toch wel heel mooi hoor, echt wel een kleurtje waar ik van hou!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//