Max & More Nailpolish – Galaxy.

Everybody loves Action! Zo ben ik ook al lange tijd fan van hun super budget make-upmerk Max & More (heette eerst Max), wat ook mooie lakjes verkoopt. Het is het proberen in ieder geval waard want voor die 0,49 euro die dit lakje me kostte kan ik geen buil vallen. Er zijn nog veel meer andere kleurtjes te vinden in het schap maar deze mooierd heet Galaxy.

DSC_6960

DSC_6963Deze grijzige beauty dekt met 1 a 2 dunne laagjes en bevat de meest pretty herfstkleurige shimmers EVER! Geen simpel en saai grijs lakje dus deze Galaxy lak, maar een echt diamantje. Ik weet zeker dat ik deze veel ga dragen dit najaar.

In het potje leek hij eerst niet zo spectaculair maar op de nagels en in het zonnetje zie je de pretty shimmers maar al te goed. Qua houdbaarheid op de nagels (om het maar ff zo te noemen) vond ik ‘m ook niet tegenvallen. Met een basecoat maar zonder topcoat bleef hij toch 4 dagen goed zitten. Toch raad ik een topcoat aan, daarmee geef je de lak een nog mooiere glossy finish en vallen de shimmers nog net wat meer op.

DSC_6963 2Een lakje voor zo’n lage prijs, ik had er eerst geen hoge verwachtingen van maar oh my doodles, wat heeft dit lakje me verrast!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Max & More Nailpolish – Galaxy.”

  1. Hah, toevallig! Ik heb die ook net gekocht, maar ik had er een zonder verpakking (was de laatste), dus wist de naam niet. Ik draag deze nu, met daarover metal party, een simpele zilveren glitterlak, en dat is echt de meest awesome combinatie ooit! :D Bij mij chipt deze wel extreem snel, maar met de glitters erover blijft het wel redelijk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//