Sinful Colors – Cream Pink.

Een tijdje geleden scoorde ik een aantal Sinful Colors lakjes voor een euro per stuk bij het Kruidvat. Deze gingen dus met 50% korting de deur uit omdat ze uit de oude collectie kwamen. Cream Pink was 1 van die super budget proof lakjes die ik vandaag review.

DSC_7997Een creamy roze lakje met een gorgeous gouden shimmer, wat wil je nog meer? Een tweede laagje misschien om er voor te zorgen dat je swatch egaal is zou nice zijn ;)
Op de swatchfoto hierboven had ik maar 1 laagje aangebracht wat op het eerste gezicht gewoon dekkend leek, maar eens in het zonnetje schenen mijn tips er nog een beetje doorheen. 2 laagjes vind ik zelf erg basic en daarmee is het lakje een redelijk goed dekkende lak, en nog een mooie kleur ook. Zelf vind ik dat Sinful Colors altijd best snel droogt, groot pluspunt dus!

Dit lakje bevat maar liefst 15ml lak en kost normaal gesproken 1,99 euro per stuk (maar in de sale maar 1 euro).

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Sinful Colors – Cream Pink.”

  1. Ik heb zelf ook twee lakjes van SC en ik vind het geweldige lakjes! Heel vaak dekken ze met 1 laagje al, maar dan zie je inderdaad met fel licht alles er nog doorheen dus twee laagjes is wel handig. Beauty kleurtje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//