FOTD 7/10; Matte Natural Colours.

DSC_8504 copy smallHet review van het palette waarmee ik deze ooglook maakte staat alweer eventjes online, maar ik had nog wat andere foto’s gemaakt van deze look voor dit FOTD artikel. Natuurlijke tinten maken blauwe en groene ogen altijd super opvallend en echt “poppend”! Maar matte oogschaduws zijn altijd zo mooi en vaak lastig om goed gepigmenteerd in een look te verwerken. Met het helemaal matte dr. Hauschka paletje had ik hier totaal geen problemen mee :D

Hij was zelfs zo goed dat ik hem afgelopen weekend voor mijn birthday look gebruikt heb, en de kleuren waren de hele avond *en nacht* super goed zichtbaar en helemaal niet vervaagd! (van die verjaardagslook komt later nog een FOTD artikel, ik moet de look nog even opnieuw namaken en fotograferen wanneer ik weer eens een dagje vrij van het werk heb ;) )

DSC_8507 copy small

Gebruikte producten:
Essence primer.
Dr. Hauscka palette 01.
NYC mascara.
NYX concealer.
W7 wenkbrauw potlood.
– Vaseline blikje (groen).
Essence hello autumn LE highlighter poeder (als lichte bronzer gebruikt).

DSC_8506 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “FOTD 7/10; Matte Natural Colours.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//