2X Essence Colour & Go Satin Nagellakjes (188/189).

Satin nagellakjes hebben me nooit zo erg geïnteresseerd. Ik vond een mooie glossy lak of juist een super matte lak altijd wat mooier. Tot dat ik deze twee beauties tegenkwam in het Essence schap: 188 Dare To Kiss en 189 New York City Call.

DSC_8092

De foto hierboven is in de schaduw gemaakt, zonder flits. De foto hieronder in het najaars-zonnetje.

DSC_8093188 Dare To Kiss is een super nude achtige roze tint, een beetje bruinig roze te noemen. De lak dekt met maar 2 dunne laagjes en droogt rete snel! Just the way I like my polishes. In de schaduw ziet de lak er al pretty uit met een bijna zilverachtige glow, maar in het zonnetje is de shimmer zowat holografisch te noemen.

DSC_8099

En nogmaals: boven in de schaduw en onder in het zonnetje ;)

DSC_8098

189 New York City Call is de lak die ik als basiskleur voor mijn wedding nails-nailart had gebruikt. Echt een mooie lichte champagne nude lak met dezelfde soort glow en bijna holo shimmer in het zonnetje als 188 Dare To Kiss. Ook deze lak dekt super snel en droogt nog sneller, me likey!

De finish is satin, dat zit altijd een beetje tussen matte en glossy in. Natuurlijk kun je de lak altijd matte of super shiny maken met een specifieke topcoat, maar qua houdbaarheid op de nagels hebben deze twee lakken niet echt een extra topcoat nodig. De dekken en drogen niet alleen snel, ze blijven ook nog eens lekker lang ongechipt op je nagels zitten ook.

Naast dit alles zijn ze ook nog lekker budget met een prijsje van 1,69 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “2X Essence Colour & Go Satin Nagellakjes (188/189).”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//