Mijn Beauty Room Decoreren Met Een Foto Op Aluminium.

Mijn beautyroom is nog lang niet af, elke keer zie ik weer iets wat ik wil veranderen of gewoonweg mis. Zo mistte ik ook nog wat leuke decoratie stukken, fotolijstjes zijn nog leeg en de muren zijn kaal en kunnen wel wat leuks gebruiken.

Zo mocht ik laatst bij FotoOpAluminium, (welke onderdeel is van CavasCompany), een foto laten afdrukken. Ik koos voor een print op wit aluminium, zodat de kleuren er echt vanaf zouden spatten. Benieuwd wat ik er van vind en hoe de foto hieronder uiteindelijk op aluminium is geworden? Lees dan snel verder!

DSC_4485 copy small

Ik kan zeggen dat ik de shop kudos moet geven over het feit hoe nice de print geworden is, en hoe snel en makkelijk ik het kon bestellen en thuisbezorgd kreeg. Met een paar werkdagen was mijn foto op aluminium al bezorgd (bij de buren dat wel, ik werk fulltime dus ben amper meer thuis doordeweeks, maar ook erg nice dat ze het gewoon bij de buren afgeven ipv later nog een keer te bezorgen met de kans dat ik weer niet thuis ben).

20141007_191013De foto is naar mijn idee wat donkerder uitgevallen dan dat hij origineel is waardoor de achtergrond minder zichtbaar is op de plaat dan op de originele foto. Het contrast lijkt hoger maar eigenlijk vind ik dat alles behalve erg. De kleuren van de oogmake-up vallen nog meer op dan dat ze al deden en de foto knalt echt van de plaat af. Je zou verwachten dat een foto van dit A4 formaat (20x30cm) vrij zwaar is maar niets in minder waar. Hij is lekker licht en dus ook makkelijk op de meest dunne gips wandjes te hangen. Bij de print zat trouwens ook nog een systeem om de foto goed op te kunnen hangen. Dat is super relaxt want daar hoef je dan niet nog eens apart naar te gaan zoeken in een winkel.

20141007_191027De plaat heeft een witte achterkant (vrij logisch omdat het een foto op wit aluminium is), maar je kunt ook voor een geborstelde aluminium print kiezen. Dit geeft een wat ander effect waarbij de kleuren wat meer vervaagd worden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik echt impressed ben met de kwaliteit en service van de shop en de foto op aluminium zelf. De foto is er zo precies op geprint dat je zelfs de kleinste zomer-sproetjes op mijn neus en wangen op de foto terug ziet!

Voor een plaat van dit formaat betaal je 19,47 euro excl. 5,95 standaard verzendkosten. Een foto op aluminium is leuk voor jezelf, of om cadeau te geven aan je moeder, vader, broer, zus… noem maar op ;) Zorg er wel voor dat je een kwalitatief goede foto laat printen, zo krijg je het mooiste resultaat.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Mijn Beauty Room Decoreren Met Een Foto Op Aluminium.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//