Vita Liberata Self Tanning Phenomenal Medium Mousse.

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Vita Liberata of ik een zelfbruinings-product wilde uitproberen. Het sneeuwwitje in me zei daar geen nee tegen. Ondanks dat ik aardig bleekjes ben, werd me alsnog de medium tint aangeraden. Ik ben nog nooit zo benieuwd geweest naar een self tanner als deze in mousse vorm. Zeker na al die andere pogingen met andere producten die meer dan slecht uitpakte.

20140929_122957
Normaal gesproken zitten zelfbruiners in spray flacons en laten ze een veel te oranjebruin en streperig effect achter op mijn huid. Deze zelfbruiner is een heel ander verhaal.

Dit is wat Vita Liberata er zelf over zegt:

‘s Werelds 1e Self-tan, welke 2-3 weken blijft zitten! Met behulp van een speciale combinatie van natuurlijke voedende extracten en de unieke pHenO2 technologie, heeft Vita Liberata de self-tan opnieuw uitgevonden. pHenomenal bevat alle USP’s van onze andere self-tan producten, maar blijft tot 4 keer langer zitten:

• Geen strepen & geurloos.
• 100% vrij van parabenen, parfum en alcohol.
• Eenvoudig aan te brengen.
• Unieke Pentavitin vocht “lock”complex.
• 70% organische extracten die vriendelijk zijn voor de huid en een natuurlijke “fade” produceren.”

Omdat ik nogal mijn twijfels had probeerde ik toch op aanraden de medium kleur uit. Het is een zachte mousse die je met een speciale handschoen in roterende beweging aanbrengt. Dat aanbrengen ging echt super snel en makkelijk, zonder streperig of vlekkerig resultaat. Ook merkte ik dat de mousse snel introk en droogde, super nice want niemand heeft echt tijd om een hele dag lang half naakt rond te lopen omdat je zelfbruiner nog niet droog is.

20140929_123207 20140929_123426Op de handschoen leek de kleur echt veel te donker, maar eenmaal verspreid op mijn benen viel de kleur ontzettend mee. Na 1 laagje had ik zoiets van WAUWZERS! Ik lijk eindelijk op iemand die normaal in de zon bruint ipv iemand die super snel verbrand en alleen maar rood wordt! Op de voor en na foto’s hieronder zie je pas hoe groot het verschil is, maar vooral ook hoe natuurlijk het er uit ziet:

20140929_123024 20140929_124317

Op de na foto hierboven heb ik maar 1 dun laagje aangebracht. Ik zou zelfs nog voor een tweede laagje kunnen gaan om de kleur nog langer te behouden. Qua houdbaarheid van kleur kan ik zeggen dat het er nu (zo’n anderhalve week tot 2 weken later) al aardig vanaf is vervaagd. Vita Liberata maakt haar belofte dus waar! Met 1 laagje vind ik dat het er nog super goed en lang op is blijven zitten.

Iets waar ik ook op gelet heb is of de bruiner niet zou afgeven aan mijn witte beddengoed: dit is helemaal niet gebeurt omdat de mousse super snel introk. Het enige wat ik iets minder vond was de geur van de mousse, ik weet niet precies hoe ik het moet beschrijven maar vond het geen lekker luchtje. Het was zeker niet vies of misselijk maken of iets, maar apart en niet herkenbaar.

Eigenlijk ben ik dus alleen maar positief over deze zelfbruiner. Er zit een erg duidelijke handleiding bij, hoe je alles precies moet voorbereiden qua scrubben, douchen en tijd die je tussen de verschillende laagjes moet houden. Voor alle info kun je even op de site kijken. Het prijskaartje van deze tanning mousse is okay te noemen: 46,50 euro voor een flacon van 125ml waar je wel de speciale handschoen bij krijgt.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Vita Liberata Self Tanning Phenomenal Medium Mousse.”

  1. Wow awesome! En jou melkflesjes vallen nog wel mee want ik ben zo wit als een a4tje.. Ik durf het daarom ook echt nooit aan om iets te proberen. Meer omdat ik er geen geld aan wil uitgeven mocht het fout gaan..

  2. Wauw, ziet er goed uit! Ik zelf ben niet zo van de zelf bruiner. Men moet maar accepteren dat ik een lichte huid heb :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//