Essence Rock Out!! TE – Polishes + Topcoat.

Gisteravond was ik in Vlissingen om mijn verjaardagsgeld en giftcards te spenderen op de wekelijkse koopavond. Toen ik in het Kruidvat binnen stapte zag ik tot mijn verbazing die nieuwe TE van Essence al staan. Ik dacht dat die pas ergens volgende week in de schappen terecht zou komen na 15 oktober, maar ik twijfelde geen moment en graaide meteen alle 5 de potjes lak uit het schap en rende naar de kassa.

DSC_8782

DSC_878501 Best Rock is een super sheer shimmery lakje welke in het potje een stuk grijzer en donkerder uit ziet dan op de nagels. De lak is vrijwel niet dekkend te krijgen, maar wel weer erg pretty over een ander kleurtje lak. Hij is pretty, maar niet spectaculair of uniek te noemen. Hij ziet er in het flesje beter uit!

DSC_878802 Best Hip Hop is ook zo’n sheer lakje. Maar deze is wel met zo’n 3 goede laagjes dekkend te krijgen. Op de foto hierboven had ik 2 royale laagjes aangebracht. Het is een donkergrijze (tegen zwart aan) lak met daarin holografische glittertjes. Super feestlijk!

Op de foto hieronder heb ik op de twee linker nagels 01 Best Rock aangebracht, en op de 2 rechter nagels een laagje 02 Best Hip Hop over de roze lak (03 Best Pop) uit deze MTV EMA inspired TE.

DSC_8797

DSC_8795De roze beauty van deze collectie is 03 Best Pop. Een knalroze lak met daarin een gouden shimmery glow welke nog eens lekker rap dekt met 2 laagjes ook. Echt de topper uit deze hele collectie als je het mij vraagt.

DSC_8798Nog een kleine blonde dood is de paarse lak van de TE. Deze leek in het flesje zo veelbelovend maar bleek uiteindelijk zo sheer als een glasgordijn. Op de swatchfoto hierboven heb ik 2 royale laagjes 04 Best Female aangebracht, maar ik ben bang dat ik deze lak alleen dekkend krijg met een dekkende witte basiskleur er onder. Wel is de shimmer erg mooi, weer diezelfde golden glow als 03 Best Pop heeft! De lak is zeker weten stunning over een dekkende en zelfde tint paars heen.

DSC_8801Ook zat er nog een super leuke en vooral schattige glow in the dark topcoat bij, met daarin super cute sterretjes! Deze waren makkelijker aan te brengen dan verwacht omdat er vrij veel sterretjes in de topcoat zitten. Op elke nagel heb ik er bewust maar 1 gedaan, maar misschien is 1 nagels helemaal bedekt met sterretjes ook wel cute. De topcoat droogt wel wat matte op, mocht je hier niet van houden kun je er altijd nog met een glossy topcoat overheen. Het glow in the dark effect kon ik jammer genoeg niet goed vastleggen op de gevoelige plaat, maar is er zeker wel! Heb het getest in de wc door het licht uit te doen. In onze wc zit geen raam dus dat scheelt een hoop wanneer je glow in the dark lakjes wilt testen.

De lakjes, tja.. Ik ben er niet blown away van. De enige die ik echt aanraad zijn 02 Best Hip Hop, 03 Best Pop en de topcoat door de schattige sterretjes. Toch zijn de lakjes niet duur te noemen met een prijsje van 1,99 per potje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Essence Rock Out!! TE – Polishes + Topcoat.”

  1. Ik heb de collectie nog niet gespot, vin Best Pop er mooi uitzien. Jammer dat de lakken niet allemaal evengoed dekken.

  2. Dat is inderdaad vroeg! Ik heb nog een artikel in de planning staan, haha. Beetje laat dus. Ik vind alleen die roze lak mooi. De rest valt me een beetje tegen.

  3. Inderdaad leuk over een ander lakje heen om ‘m op te fleuren… Maar wat een tegenvallers! Best Pop is inderdaad wel erg leuk!

  4. Hier in Breda nog steeds geen nieuwe trend edition =( Maar die knal roze is wel errug gaaf! Die moet ik hebben =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//