Happy 24th Bday To Me :D

Ola lieve lezers,

Vandaag word ik alweer 24 herfsten jong. Ik heb het idee dat afgelopen jaar zo snel voorbij is gevlogen dat ik me nog helemaal niet zo jarig voel, haha!

keep-calm-its-my-24th-birthday-15


Vandaag dus even geen review artikel of iets anders in die geest, gewoon een chillax dagje op mijn bday (ondanks dat ik gewoon moet werken tot 6!). Ook wil ik nog even mijn broer feliciteren want ook hij is jarig vandaag, hij wordt alweer 34. Twinsies met 10 jaar verschil. Happy bday bro!

Ik heb toevallig gisteren en eergisteren mijn verjaardag al gevierd met vrienden en familie, op maandag jarig zijn is altijd best saai en lastig om het de dag zelf te vieren. Maar toch gaan Roy en ik vanavond na werktijd nog samen uit eten bij een all you can eat work restaurant in Middelburg. Ik mag daar zelfs gratis eten op mijn verjaardag, echt een leuk concept daar dat je op je verjaardag zelf gewoon gratis mag bunkeren! Heb er zin in :D

Of ik me nu ook echt een jaar ouder en wijzer voel, dat komt vast later nog wel. Maar voor nu: party time cause it’s my 24th bday!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Happy 24th Bday To Me :D”

  1. Gefeliciteerd Femke! Haha dat restaurant ken ik in Middelburg! Veel collega’s hebben het hierover..ben binnenkort ook jarig dus misschien ga ik daar ook wel eten, schijnt heel lekker te zijn en gratis is altijd mooi! :-)

  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!! ^.^ Maak er een heel fijne dag van!

  3. Een dag te laat maar niet minder gemeend: Van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag!! Ik hoop dat je een top dag hebt gehad :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//