FOTD 24/12; Perfect Christmas Look!

DSC_9672 copy small

Kerst is denk ik toch wel 1 van de meeste fijne en speciale momenten van het jaar. Of ik nu bij mijn ouders ben waar er een enorme overvloed aan lekker eten is, of wanneer ik thuis ben gezellig met Roy en de kitties, het is en blijft een bijzondere ervaring, elk jaar weer. Zelf ben ik soort van of semi gelovig opgevoed en sta daarom ook altijd even voor mezelf stil bij het verhaal van de geboorte van Jezus. Roy gelooft totaal niet dus vandaar dat het een beetje een “eenzaam maar voor mij voldoenend stilstaan-bij” gebeuren is. Ik ben altijd vrij gelaten of ik wilde geloven, in wat dan ook, en ook daar ben ik dankbaar voor. Respect voor anderen die niet of juist in iets anders geloven vind ik zo belangrijk! Kerst is voor mij een beetje zoals Thanksgiving is voor de Amerikanen denk ik, ik ben extra dankbaar voor alles wat ik heb, de vrijheid dat ik kan doen en laten wat ik wil, maar vooral dat ik mag zijn wie ik ben in alle gekheid maar ook in rust wat soms zo kan zijn.

Vandaag een look die kerst schreeuwt, of je nu kerst viert om het eten, jouw geloof, of juist helemaal niet, of wanneer je het gewoon een gezellig commercieel gebeuren vind ;) Een paar mooie pin up achtige strakke krullen, een klassieke ietwat donker rode lipstick, rustige natuurlijke oogmake-up en vooral een glowy flawless face. Ik twijfelde of ik er nog een paar killer nepwimpers met rhinestones op tegenaan wilde gooien, maar besloot voor een meer au naturel look te gaan met alleen een laagje mascara op de wimpers. Feestelijk zat met die rode lippen en krullen denk ik zomaar!

DSC_9680 copy small

DSC_9684 copy smallGebruikte producten:
ELF foundation.
NYX concealer.
Hema bronzer (heel lichtjes).
Essence highlighter.
W7 wenkbrauw potlood.
Essence base.
– Essence nude paletje.
Catrice liquid liner.
– Essence Lash princess volume mascara.
Hema lipstick (65).

DSC_9673 copy small

Heel veel plezier deze Kerst! <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “FOTD 24/12; Perfect Christmas Look!”

    1. Thanks :D het is een ietwat donkerrode van de hema, die hebben tegenwoordig hele fijne en vooral goed gepigmenteerde lipsticks in het assortiment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//