Waar ik al maanden, nee jaren over twijfelde…

Okay, vanavond ineens een extra artikel. Long story short: ik heb gedaan waar ik al jaren over twijfelde om te doen. Lekker puur en rauw in 1 stuk opgenomen met mijn gsm. Because my voice had to be heard today.

DSC_6147 copy copy

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Waar ik al maanden, nee jaren over twijfelde…”

  1. Ik heb het gister avond geluisterd, wat mooi zeg ik kreeg gewoon kippenvel. Ik kon geen duimpje ophoog doen of reageren dus dan maar hier even.

  2. Prachtig gezongen! Ik ben geen prof. maar wel wil ik je meegeven om wat beter op je ademhaling te letten, met name wanneer je inademt. Echt prachtig gezongen, wist niet dat je zo’n fijne stem heb.

  3. Ik heb deze van de week al gehoord op je Facebook pagina en wauw!!!! Je kan echt super mooi zingen, echt waar! =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//