2X Essence Come To Town LE Lipsticks.

De kerst collectie van Essence ligt al een maandje in de schappen, maar toch wilde ik alsnog de 2 gorgeous lipsticks kort noemen in een review artikeltje. Ik heb ze al uitvoerig gebruikt in FOTD’s en in het dagelijks leven, maar het zijn daarom stiekem favorieten geworden!

Benieuwd naar swatches en de hele rambam? Lees dan snel verder ;)

20141125_122857

20141125_122957

01 Is That You Santa? Is een lieve roodroze tint, mooi semi glossy en goed creamy. A little goes a long way want de pigmentatie is super! 02 Wrapped In Pink is eigenlijk een beetje een misleidende naam voor deze paarse lipstick. Ik zou het meer een radiant orchid kleurtje noemen (wat toevallig de kleur van het jaar 2014 was) en heeft eenzelfde mooie semi glossy finish als de andere lipstick, en ook bij deze is de pigmentatie amazingly mooi en goed dekkend.

20141125_123054

DSC_9362 copy small

Op de foto hierboven draag ik Wrapped In Pink, een stuk meer paars op de lippen in real life dan de “roze” naam! :D

De lipsticks zijn maar beperkte tijd te koop, dus wees er snel bij mocht je nog 1 van de 2 (of misschien wel beide) nog willen scoren. Ze kosten 2,39 euro per stuk, een koopje dus! Ik heb trouwens ook de setjes nagellak en de topper gereviewed, mocht je nieuwsgierig zijn ;3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “2X Essence Come To Town LE Lipsticks.”

  1. Wat een mooie kleurtjes! Ik hoor steeds meer goede dingen over die lipsticks van Essence, misschien moet ik er toch eens een keertje één aanschaffen ;)

    1. Die in de zwarte huls zijn ook echt super fijn! Met de LE’s is het altijd een beetje uitproberen, soms zijn ze super, andere keren wat minder ;)

  2. Waarom heeft onze Kruitvat niet het volledige arsortument? Ik was vandaag weer naar de kruitvat geweest voor de nepwimpers die je van de week deelde op je blog, geen aanbiedingen of iets. Deze lipsticks heb ik ook niet gezien en vind ze allebei erg mooi. De huls ziet er ook vrolijk uit.

    1. Ohnoes >.< sommige filialen zijn echt te klein volgens mij.. Ik stem voor een kruidvat waarin alle make-up items gewoon moeten staan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//