FOTD 23/1; Curly Wurly & Poppige Ogen.

DSC_5653smallFemketje en krullen: dat is iets wat je niet vaak ziet. Ik vind ze echt pretty, zeker weten van wel, maar krullen zakken er zo snel uit door de lengte en het gewicht van mijn haar. Ik heb super fijn haar maar vooral veel en lang dus krullen houden het nooit lang vol op mijn hoofd. Toch waren deze krullen niet expres in mijn haar gekomen.
De avond hiervoor was ik met nat haar in een grote knot gaan slapen, met dit curly wurly effect als resultaat ^^ Zelfs hier waren ze al ver uitgezakt! >.< Toch voel ik me altijd net zo’n poppetje met krulletjes. Al zijn ze uitgezakt, een poppig zacht make-upje kan nooit kwaad.

Gebruikte producten:
Gosh primer.
Essence match2cover concealer.
88 warm palette.
Essence metal glam highlighter *als oogschaduw*
Essence I love extreme mascara.
– Groene blikje vaseline als basic lipbalm ;3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “FOTD 23/1; Curly Wurly & Poppige Ogen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//