Catrice Celtica LE – Multicolour Highlighter.

Ik moet zeggen dat de nieuwe Celtica LE van Catrice me aardig goed verrast heeft. Veel producten leken op de persfoto’s niet zo boeiend maar in real life zijn het echte beauties! Zo ook deze highlighter die vreemd genoeg meer matte is dan shimmery.

DSC_5728 copy DSC_5729copy

Deze multicolour highlighter doet me heel erg denken aan de must have LE highlighter van de Catrice Urban Baroque collectie een aantal jaar geleden. Ze hebben hetzelfde printje alleen heeft deze nieuwe highlighter andere kleurtjes en is hij matte. De kleuren lijken in de pan zelf nogal heftig door het grijs en lichte bruin, maar deze kleuren zie je niet zo direct terug op de huid zelf.

DSC_5731copy

De highlighter is matte en daardoor perfect als facial highlight maar ook als highlight op je wenkbrauwbot als je zelf niet zo weg bent van ultra shimmery highlighters. De pigmentatie is okay, ik ben er niet blown away van wanneer de poeder uitgeblend is maar het kan er zeker mee door als matte highlighter. Ook hangt er een lekker geurtje aan de highlighter zelf, me likey!

DSC_5732copy

De highlighter heeft me 5,59 gekost en bevat maar liefst 10gram product. (ik heb er stiekem twee gekocht toen de collectie net in de schappen stond, de extra highlighter ga ik binnenkort weggeven op femketje.nl!)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Catrice Celtica LE – Multicolour Highlighter.”

  1. ik vind hem wel echt heel erg leuk! ik kocht hem eigenlijk pas toen ik hoorde dat hij matt was. ik dacht dat dat wel echt heel erg leuk zou zijn om mee te shape!

  2. Ziet er goed uit, een wat minder heftige highlighter is ook wel eens fijn na al die meer heftige LE highlighters van de laatste tijd.

  3. Wauw echt een mooie highlighter dan ben ik zelf ook nog naar opzoek, kwam er namelijk laatst tijdens het tellen van mijn producten achter dat ik helemaal geen highlighter heb!! Schandalig!

  4. Oh wauw die is mooi! Het is dat ik niks mag kopen van mezelf haha…Sowieso de verpakking zou ik het al voor doen. :)

  5. Oh deze is echt erg mooi, vind dat matte wel mooi, weer eens wat anders, toch nog maar even gaan kijken, hier blijven deze dingen vaak langer liggen dan de lakjes :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//